Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789001886530. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Wiskunde voor het Hoger Onderwijs Deel B

Paperback Nederlands 2024 9789001034832
Nog niet verschenen, verwacht op 05‑07‑2024
87,95

Samenvatting

De serie Wiskunde voor het Hoger Onderwijs is al jarenlang dé wiskundemethode bij uitstek voor met name technische hbo-studies. Deel A sluit aan bij het eerste studiejaar, Deel B biedt de noodzakelijke wiskundige verdieping en toepassing voor de hoofdfase van de opleiding.

Deel B geeft studenten o.a. inzicht in limieten, functies van meer variabelen, primitiveren, integreren, toepassingen van de integraalrekening, numerieke methoden en werken met vectoren.

Wiskunde voor het Hoger Onderwijs is helder en gestructureerd opgezet. Elke paragraaf bestaat uit een pagina uitleg met uitgewerkte voorbeelden en een naastliggende pagina met opgaven. Een hoofdstuk wordt afgesloten met een paragraaf toepassingen, een samenvatting en een oefentoets. De opgaven lopen op in moeilijkheidsgraad.

In deze negende editie zijn vrijwel alle hoofdstukken herschreven. Hierdoor zijn ze toegankelijker geworden en bevatten meer voorbeelden. Op basis van gebruikersfeedback zijn enkele onderwerpen komen te vervallen en is de volgorde aangepast aan de opbouw van de meeste curricula.

In de bijbehorende online leeromgeving kunnen studenten oefenen met de in het boek aangeboden theorie door middel van interactieve opdrachten.

Wiskunde voor het Hoger Onderwijs – Deel B is geschikt voor de hoofdfase van het hoger technisch onderwijs en andere opleidingen waarin wiskunde een prominente rol heeft.

- Noodzakelijke verdieping van de wiskundige basiskennis;
- accent op praktische toepassingen;
- inclusief apart uitwerkingenboek dat zelfstudie mogelijk maakt.

Specificaties

ISBN13:9789001034832
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Noordhoff
Druk:3
Verschijningsdatum:5-7-2024
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wiskunde voor het Hoger Onderwijs Deel B