Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inzicht in de OR Praktijkboek 2023

Handboek voor het OR-werk

Paperback Nederlands 2022 9789012408417
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Het Inzicht in de OR Praktijkboek vertaalt de spelregels van de Wet op de ondernemingsraden naar de praktijk van het OR-werk. Daarmee is het al jaren het handboek voor ieder die betrokken is bij de medezeggenschap: OR-leden, WOR-bestuurders, adviseurs en HR. Ieder hoofdstuk in dit boek behandelt een apart onderwerp.

Wie nieuw is in de medezeggenschap kan desgewenst bij het begin beginnen of één of meer onderdelen uitkiezen. Wie antwoord zoekt op een concrete vraag, kan zich met behulp van de inhoudsopgave tot dat onderwerp beperken. Vanouds besteedt dit boek niet alleen aandacht aan de Wet op de ondernemingsraden, maar ook aan andere regelgeving waarmee de OR in zijn werk te maken kan krijgen.

In een apart hoofdstuk is inhoudelijke informatie opgenomen rond arbeidsomstandigheden, arbeidsrechtelijke thema’s in verband met het advies- of instemmingsrecht en rond pensioen, waaronder het voorstel voor de Wet toekomst pensioenen. Ook in deze 13e druk veel informatie, adviezen, en een uitgewerkt beoordelingskader voor de behandeling van advies- en instemmingsaanvragen. Plus antwoorden op allerlei vragen: van Aanstellingsbeleid tot Zittingstermijn. Samen met de wetstoelichting van Inzicht in de OR beschikt u over een pakket dat naadloos aansluit op de praktijk van uw OR-werk.

Specificaties

ISBN13:9789012408417
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:304
Uitgever:Sdu
Druk:13
Verschijningsdatum:20-10-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inzicht in de OR Praktijkboek 2023