Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Beter in projectmatig werken

Paperback Nederlands 2014 9789039528068
Voormalig top 100Totaal 11 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

'Beter in projectmatig werken' helpt u om uw inzicht in en vaardigheden met projectmatig werken te vergroten. In tien hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als u een project opzet, een project gaat leiden of als u in een project werkt. Het boek biedt u theorie, maar ook praktische handvatten om het geleerde snel in de praktijk te kunnen toepassen. Bovendien zijn er handige formats voor veelvoorkomende onderwerpen.

Overzichtelijke presentatie
De serie 'Beter in...' onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare kennis en voorbeelden. Theorie en voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leert u sneller en doorziet u gemakkelijker hoe u projectmatig werkt.

Direct oefenen
In elk hoofdstuk vindt u diverse oefeningen die u zelf kunt doen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en een afsluitende oefening. Bovendien vind je meer oefeningen bij alle hoofdstukken op de toets- en oefenportal AcademicX.nl. U vindt er ook de uitwerkingen van de afsluitende oefeningen. De feedback op uw resultaten geeft direct aan welke onderdelen uw speciale aandacht nodig hebben.

Een echte praktijkhulp
'Beter in projectmatig werken' richt zich op hbo-studenten en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

Specificaties

ISBN13:9789039528068
Trefwoorden:project, projectmanager
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:140
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2018
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ten Gevers

Ten Gevers is directeur van het trainings- en adviesbureau NIMO in Soesterberg en medeauteur van de boeken Praktisch projectmanagement 1 en 2.

Andere boeken door Ten Gevers

Over Ron Tode

Ron Tode is senior trainer/adviseur bij NIMO Project Management Instituut. Hij heeft vele jaren praktijkervaring met zowel projectmatig werken als met lijn- en projectmanagement. Hij geeft trainingen in projectmatig werken voor allerlei doelgroepen en de implementatie ervan in verschillende soorten organisaties.

Andere boeken door Ron Tode

Inhoudsopgave

1. Werken in projecten
2. Projectmatig werken
3. Eerst denken, dan doen
4. Van doel naar plan
5. Structuur geven aan het project
6. Inrichten van het project
7. Uitwerken van de deelplannen
8. De projectuitvoering
9. Samenwerken in projecten
10. De projectafronding
11. Antwoorden bij de oefeningen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beter in projectmatig werken