Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 44% korting

Nooit meer te druk,dwarsligger

Paperback Nederlands 2019 9789049807481
Verkooppositie 2356Hoogste positie: 177
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
17,50
9,95
VOORDEEL - 44% korting

Samenvatting

Dwarsligger 637 is Nooit meer te druk van Tony Crabbe, een praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we hebben het te druk.
Onze inboxen en to-dolijsten puilen uit, er zijn te veel afspraken, te veel informatie, te veel onzekerheid en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. We proberen tevergeefs alles gedaan te krijgen en blijven zitten met het gevoel dat we tekortschieten in ons werk, ons sociale leven, als partner en als ouder. Maar geloven dat je het altijd druk hebt omdat je zoveel te doen hebt, is onjuist en vooral zinloos. Drukte is een natuurlijke reactie op een overvolle wereld, maar het is niet de enige reactie. Tony Crabbe biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven.
Tony Crabbe is als bedrijfspsycholoog wereldwijd werkzaam voor multinationals, waaronder Microsoft , Disney, Salesforce, News Corp, Cisco, HSBC, American Express en de World Bank. Daarnaast is hij als honorair wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van organisatiepsychologie verbonden aan het Birkbeck College van de University of London.
‘Dit boek is het medicijn dat we nodig hebben om gezonder, gelukkiger en succesvoller te worden.’ Michael Marquardt, George Washington University

Specificaties

ISBN13:9789049807481
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:648
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Tony Crabbe

Tony Crabbe is (bedrijfs) psycholoog en werkt als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje. Hij schreef dit boek omdat het te druk kreeg in zijn eigen leven. Als consultant werkt hij voor onder meer Disney en Microsoft.

Andere boeken door Tony Crabbe

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nooit meer te druk,dwarsligger