Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leiden met een leeg hoofd

Een notaris bewandelt het innerlijke pad van eenheid

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789083298498
Direct te downloaden

Samenvatting

Ruim tien jaar geleden komt Casper Jones tot de ontdekking dat hij niet in verbinding leeft. Dat komt pijnlijk aan het licht door de interactie met zijn dan nog jonge kinderen. Zijn hoofd is domweg te vol met hard werken, presteren en erbij willen horen. Dat is het begin van een intens transformatieproces.

Sindsdien maakt hij zeven fases van bewustzijn ontwikkeling door. Van een vol hoofd tot uiteindelijk het ervaren van leegte. Het kantelpunt is een eenheidservaring in de Efteling, waardoor zijn privé en zakelijke leven ingrijpend verandert.

In dit openhartige verhaal laat Casper zien wat er gebeurt als je de uitkomst durft los te laten en volledig durft te vertrouwen op je innerlijke stem. Je komt dan op een plek voorbij het verstand waar antwoorden liggen op de levensvragen: 'wie ben ik?' en 'wat heb ik hier te doen op aarde?'.

'Leiden met een leeg hoofd' is een must read voor iedereen die met (persoonlijk) leiderschap bezig is.

Boeiend en intiem verhaal over persoonlijke ontwikkeling. Over leren luisteren naar je lichaam en innerlijke stem. Over synchroniciteit, spiritualiteit en reflectie. En over wat dat alles doet met je als mens en als leider. - Herman Wijffels

Dit boek leest als een trein. Casper neemt ons mee in zijn bijzondere levensverhaal. Al vroeg in zijn leven heeft hij mystieke ervaringen die zich steeds verder openbaren. Gedurende zijn loopbaan als succesvol notaris leert hij vele belangrijke levenslessen, welke hij op fascinerende wijze weet te beschrijven, zodat wij er de vruchten van kunnen plukken. - Robert Bridgeman

Een mooi en kwetsbaar verhaal. Casper neemt gedurfde stappen en trekt zijn eigen plan. Gaat hij tegen de stroom in of juist mee in de flow (van het leven)? Ik heb het als een spannend jongensboek in één keer uitgelezen. - Allard Droste

Specificaties

ISBN13:9789083298498
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:276
Druk:1
Verschijningsdatum:28-12-2022
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Leiden met een leeg hoofd - ‘Openhartige persoonlijke zoektocht’ 
Christel Deckers | 16 maart 2023
Het nieuwe jaar is alweer even onderweg. Onze goede voornemens zijn wellicht alweer onder op de stapel geraakt; ons sportschoolabonnement is ‘zoekgeraakt’, de maand van geen alcohol drinken is (gelukkig?) alweer voorbij en de voorjaarsvakantie is achter de rug. En nu? Leef ik op de automatische piloot? Doe ik mijn werk nog met plezier; geniet ik van het leven? Of….
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Casper Jones

Casper Jones heeft zeventien jaar in het notariaat gewerkt. Hij was voorzitter van VBC Notarissen, voorzitter van Stichting Beroepsopleiding Notariaat, mede-oprichter van de Vereniging van Ondernemingsrecht Notarissen en notaris Corporate/M&A. Eind 2021 heeft hij al zijn taken neergelegd om zich na een sabbatical van ruim een jaar volledig te kunnen focussen op individuele en collectieve bewustzijn ontwikkeling.

Andere boeken door Casper Jones

Inhoudsopgave

Inleiding 9

1 De doorbraak 15
2 Aandacht naar buiten 23
3 De keuze 67
4 Aandacht naar binnen 77
5 Magie 123
6 Overgave 173
7 Leegte 213
8 Een bezield mens 253

Nawoord 257
Eenheidswerkelijkheid 265
Dankwoord 273

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leiden met een leeg hoofd