Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het gezicht

atlas van de klinische anatomie

Gebonden NL 2013 9789085621218
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het gezicht is de eerste anatomische atlas die de complexe anatomische en topografische structuren van het gezicht in heldere, gedetailleerde illustraties in beeld brengt. Om de klinische relevantie te waarborgen, is er uitgebreid aandacht voor belangrijke oriëntatiepunten, anatomische details en relevante zenuw- en
arteriegroepen.

De illustraties van Het gezicht zijn onder meer gebaseerd op CT- en MRI-scans waardoor ze een driedimensionaal effect hebben. Om het totaaloverzicht te behouden, zijn de anatomische structuren in kleine stappen, laag voor laag afgebeeld. Iedere dissectielaag is daarbij vanuit hetzelfde perspectief getekend. Het gezicht bevat meer dan 380 tekeningen, ondersteunende teksten en legenda.

De uitgave is een prachtig en compleet naslagwerk voor tandartsen-algemeen-practici, tandartsen-specialisten, kno-artsen, plastisch chirurgen, dermatologen, kaakchirurgen, tandprothetici, studenten en alle andere professionals in de gezondheidszorg die zich bezig houden met ingrepen aan het gezicht. Vanwege het verhelderende beeldmateriaal is dit boek ook zeer geschikt als ondersteuning bij patiëntenvoorlichting.

Specificaties

ISBN13:9789085621218
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:358
Verschijningsdatum:25-5-2013
Hoofdrubriek:Geneeskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het gezicht