Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789090358192. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Het Wiel van de Product Owner - Out of the box

Binnen no-time jezelf, je team en je project in beweging met 40 praktische en inspirerende kaarten

Spel (h) Nederlands 2023 9789090372631
Verkooppositie 3770Hoogste positie: 505
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Herziene versie nu met 6 nieuwe kaarten

Wat leuk! Jij bent geïnteresseerd in de rol van Product Owner. Wellicht heb je een of meerdere van onderstaande vragen.
- Ik heb deze rol net gekregen en heb nog geen idee wat ik ermee moet. Ik vraag me af wat een Product Owner is en hoe je die rol goed kunt invullen.
- Ik heb de rol van Product Owner al een tijdje en vraagt me af hoe de invulling ervan makkelijker of effectiever kan.
- Ik ben een projectleider, manager of programmamanager die naar een project kijkt en denkt: dat zit muurvast, wat een gedoe. Hoe kan het anders, hoe kan het beter?
- Ik ben Agile-ambassadeur en vraag me af: de Scrum-trajecten die ik begeleid kunnen naar een hoger niveau, maar hoe?

Hebben we het goed? Yes! Het model Het Wiel van de Product Owner in deze kaartenset hebben we voor jou gemaakt! We hopen dat het je veel inspiratie, lol en praktische handvatten geeft om jou en je product in beweging te krijgen én te houden.

Voor ons staat in Agile en Scrum centraal dat het simpel, bruikbaar en praktisch moet zijn. Het liefst voegen we daar ook nog een flinke dosis fun en energie aan toe. Het moet leuk zijn om met deze kaarten te werken, anders blijven ze in je bureaula liggen.

Wij geloven in de kracht van tekeningen. Ons motto is: als we het niet kunnen tekenen, dan hebben we het nog niet begrepen. Daarom zit deze box vol visuals die jou op weg helpen.
Je krijgt met deze kaarten de theorie aangereikt waarmee je je de basisprincipes van de Agilemindset, de Scrumwerkwijze én de rol van Product Owner snel eigen maakt. Bovendien geven de praktische werkkaarten je doeltreffende en krachtige tools ze zijn nog simpel te gebruiken ook! Het inspirerende van deze box is dat vrijwel elke kaart zich leent om de theorie direct in praktijk te brengen.

Neem de box overal mee naartoe, hang de kaarten op of teken ze na, ga over de inhoud in gesprek en vooral: laat ze je helpen out of the box te denken en ga aan de slag!
Veel plezier!

Specificaties

ISBN13:9789090372631
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Uitgever:VIND BV
Druk:2
Verschijningsdatum:16-5-2023
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bas van Amersfoort

Bas van Amersfoort (1981) werkt inmiddels ruim 10 jaar met Scrum en Agile en traint, coacht en begeleidt Product Owners, Scrum Masters en organisaties. Hij is mede-ontwikkelaar van ‘Het wiel van de Product Owner’. Vraagstukken die vastzitten zet hij om tot iets dat perspectief, uitdaging en energie geeft. Bas kickt erop om oneliners als: ‘concentreren in plaats van uitsmeren’ of ‘mensen willen je product, niet je project’ organisaties in te slingeren. 

Andere boeken door Bas van Amersfoort

Over Henny van Silfhout

Henny van Silfhout - Komt uit de wereld van projectmanagement - Heeft jarenlange ervaring met Agile en Scrum - Wordt blij van mensen laten groeien - Is een echte bruggenbouwer - Speciale aandacht op: structuur, flexibiliteit, feedback 'Toen ik in aanraking kwam met Agile en Scrum wist ik: dit is het! Deze manier van werken gaf me handvatten om een team echt verder te brengen, zowel met producten als met persoonlijke groei. Scrum komt oorspronkelijk uit de ICT en daar ligt ook mijn ervaring, maar ik vind het juist zo mooi om te zien dat de principes van Scrum nu ook op andere gebieden worden ingezet. Je kunt er op zoveel vlakken iets aan hebben!'

Andere boeken door Henny van Silfhout

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Wiel van de Product Owner - Out of the box