Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bazen, beurzen en crises

Boze, verhelderende, soms lachwekkende columns over ondernemers, politiek en samenleving

Paperback Nederlands 2017 9789463381772
Niet leverbaar.
21,95

Samenvatting

Wat kan er gezegd worden over het gezeur in de vliegwereld, over ZZP'ers, over foute winkeliers, over de spelletjes rond zogenaamde doorstarters na faillissement? En wat over het leegstelen van bedrijven, over onterechte bonussen, over foute politieke beslissingen en over doortrapte ondernemers?

In dit boek een verzameling van puntige en prettig leesbare columns van Robert Jan Blom, columns die FaillissementsDossier.nl. en Quote de afgelopen maanden publiceerden: boze, verhelderende, soms lachwekkende columns over ondernemers, politiek en samenleving.

Robert Jan Blom is deskundig op terreinen van bedrijfseconomie, ondernemerschap, ZZP'ers en faillissement. Hij schreef honderden artikelen en circa tachtig boeken over goede en foute ondernemers. In deze bundel toont Robert Jan Blom hoe ondernemend Nederland er voor staat.

Specificaties

ISBN13:9789463381772
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:274
Druk:1
Verschijningsdatum:25-2-2019
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Robert Jan Blom

Van Robert Jan Blom verschenen 80 boeken over bedrijfseconomie. Zijn werk wordt regelmatig besproken op radio en TV en Blom wordt dan ook beschouwd als dé expert op het terrein van het (startend) ondernemerschap.

Andere boeken door Robert Jan Blom

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bazen, beurzen en crises