Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Webanalytics voor de overheid

Paperback Nederlands 2023 9789463562119
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑09‑2023
34,99

Samenvatting

Veel dienstverlening en communicatie van de overheid vindt tegenwoordig plaats via websites, apps en sociale media. Om de burger een optimale ervaring te garanderen, heb je toegang nodig tot analysegegevens, de zogeheten webanalytics.

Anders dan in de commerciële sector waar webanalytics vaak gaat over salesdoelstellingen en customer lifetime value, zijn de online doelstellingen in overheidscontext vaak minder hard gedefinieerd en blijken targets daarom lastiger te stellen.

Een aanrader voor alle webanalisten, webredacteuren, contentbeheerders en communicatieadviseurs in overheidsland!

Specificaties

ISBN13:9789463562119
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:20-9-2023
ISSN:

Over Toon Vuursteen

Toon Vuursteen is een Nederlandse thought leader in webanalytics voor de publieke sector. Zijn huidige focus ligt op het verder ontwikkelen van het ‘Functie-Taak-Gedrag’-raamwerk (FTG-raamwerk) dat volledig gericht is op het optimaliseren van overheidswebsites. Het meet en rapporteert kpi’s op strategisch, tactisch en operationeel niveau van webbeheer van websites in de publieke sector. Hij spreekt regelmatig over webanalyse op publiekesectorconferenties, zoals International Design In Government, Gebruiker Centraal, Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid, Piwik PRO User Conference en Platform Rijksoverheid Gebruikersdag. Toon is senior manager bij Deloitte Consulting en gastdocent bij de Open Universiteit.

Andere boeken door Toon Vuursteen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Webanalytics voor de overheid