Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

TeamTicket - Het Grootste Kennisfestival

Innovatief Organiseren | 50 Sessies | 8 Podia | Muziek & Theater

Seminar met Aike Borghuis, Ben Kuiken, Jitske Kramer, Genieke Hertoghs, Bas Kodden, Hans van der Loo, Boukje Keijzer, Bob de Wit, Arjen Banach, Cees van der Zwan, en anderen

Seminar met Aike Borghuis, Ben Kuiken, Jitske Kramer, Genieke Hertoghs, Bas Kodden, Hans van der Loo, Boukje Keijzer, Bob de Wit, Arjen Banach, Cees van der Zwan, en anderen

TeamTicket - Het Grootste Kennisfestival

Innovatief Organiseren | 50 Sessies | 8 Podia | Muziek & Theater

Met onder andere...

Aike Borghuis Aike Borghuis
Ben Kuiken Ben Kuiken
Jitske Kramer Jitske Kramer

Over dit seminar

Wat maakt Het Grootste Kennisfestival zo leuk?

We vroegen het de deelnemers. Eindelijk eens geen plenaire programma waar je verplicht bij moet zijn. Het voelt echt als een dag uit, terwijl je gewoon aan het leren bent; leren kan dus gewoon ontzettend leuk zijn. Lekker ontspannen rondzwerven in kennisland. Je bepaalt je eigen programma en pauzes en er is continu een soort prettige keuzestress met zoveel aanbod en als je even geen zin hebt in een lezing of workshop is het goed toeven op het food en drink plein met lekker eten en drinken en goede muziek.

Het programma
Hieronder vind je een overzicht van alle sprekers en hun thema's. Op de pagina bij het individuele ticket hier staan uitgebreidere beschrijvingen.

Het thema van de dag is Innovatief Organiseren.
- Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen?
- Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?
- En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden?

Programma

Start 13:00
Einde 21:00
Een festivalsfeer betekent keuzes maken in een heel groot programma-aanbod. Hier vind je alle sessies bij elkaar, maak een eigen spoorboekje en geniet van de veelheid aan onderwerpen
13:00-13:40
Dit kan ook een goede tijd zijn
Taylor Swift - Liefdevol Leiderschap in een passie economie
Het vernieuwende perspectief van positieve gezondheid
Inspire the world to live by bke
Eeuwig Leven
14:00-14:40
Het verborgen leiderschap van oudste dochters
Teamenergie als cruciale schakel tussen werkplezier en presteren
Van smartphone-zombie naar glimlach-vrolijkheid
Duurzame koptelefoon
De democratie is dood, leve de democratie!
Geluk
De kracht van theorie U
15:00-15:40
Tricky Tijden: mensen veranderen in het ondertussen
Geen zin? Dan maak je maar zin!
De kracht van de brede burgerbeweging
De organisatie van de toekomst
Purpose Driven Growth
16:00-16:40
Innovatief Leiderschap - Durf te rebelleren!
Beren op de weg
De 4 principes van succesvolle AI-bedrijven
De architect
Veranderkracht met umor
Hoe zit het nu echt met ons drinkwater?
Zeggenschap, hoe doe je dat in de praktijk?
De team werkovereenkomst
17:00-17:40
Wat je nog niet wist over je eigen onbewuste brein
Superschool
Society 4.0
Hoe we samen het ongemak durven aangaan
Organisatiekunst - van controle naar vertrouwen in de publieke sector
Eenzaamheid
18:00-18:40
AI in de praktijk
Neuro-management
Neem je tijd
Universum van de waanzin
Koekjes met een sociale boodschap
Pure Africa Coffee
19:00-19:40
Voorelkaarkrijgkunde
Authentiek leiderschap voor vrouwen
Moederland
Verslaving aan geld
Leer hoe je film als interventie inzet bij leren en verandering
Vergeet je deze dag niet te laten verrassen door alles wat er naast de 8 podia gebeurt!

Sprekers

Aike Borghuis
Aike Borghuis
Aike Borghuis (1980) is een oudste dochter. Dochter en kleindochter van een oudste dochter. Zelf is ze moeder van twee dochters. Ze kent de oudste dochter dynamiek dus door en door. Sinds 2010 werkt ze vanuit het systemisch gedachtegoed. Toen ze bij ‘toeval’ ontdekte dat bijna al haar klanten oudste dochter zijn, is ze zich daarin gaan specialiseren.
Ben Kuiken
Ben Kuiken
Ben Kuiken is filosoof, schrijver en ontregelaar. Als organisatiefilosoof helpt hij mensen om anders te denken, te kijken en te praten over organisaties en de problemen die daar ontstaan. Ben is auteur van een groot aantal boeken over organiseren, spelen, en filosofie, waaronder De laatste manager, De Organisatiefilosoof, en Het Zinnigste boek dat je ooit zult lezen.
Jitske Kramer
Jitske Kramer
Jitske Kramer is antropoloog, internationaal spreker, bestsellerauteur en oprichter van Human Dimensions. Van haar boeken De Corporate Tribe, Building Tribes, Deep Democracy, Jam Cultures, Wow! Wat een verschil, Voodoo, Werk heeft het gebouw verlaten enTricky Tijden zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Duits en Russisch.
Genieke Hertoghs
Genieke Hertoghs
Genieke Hertoghs heeft een achtergrond in taalwetenschappen, communicatie en bedrijfskunde. Zij houdt zich al ruim tien jaar lang elke dag bezig met impact op het onbewuste brein en effectief communicatiegedrag, met name op de werkvloer. Samen met Harrie van den Berg heeft zij het gedachtegoed Subconscious Impact ontwikkeld.
Bas Kodden
Bas Kodden
Bas Kodden is leiderschapscoach, managementwetenschapper en een van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt nationaal en internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid en is als hoogleraar leiderschap- & managementontwikkeling verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals 'Kus de visie wakker, 'Psychologische veiligheid','Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' en 'Gitig gedoe op de werkplek'. deze laatste is Managementboek van het jaar 2024.
Boukje Keijzer
Boukje Keijzer
Dr. Boukje Keijzer is als adviseur en procesbegeleider al ruim 20 jaar actief in de publieke sector. Ze is directeur van 7Zebra's, een creatief adviesnetwerk dat zich richt op het realiseren van nieuwe verhoudingen tussen overheid en samenleving. Inmiddels is Boukje een veelgevraagd spreker over dit onderwerp en heeft ze tientallen organisaties geholpen bij het vinden van ruimte in de regels.
Bob de Wit
Bob de Wit
Prof. dr. Bob de Wit is een visionaire wetenschapper en Hoogleraar Strategisch Leiderschap verbonden aan het Center for Strategy, Organization & Leadership van Nyenrode Business Universiteit. Zijn belangrijkste research onderwerp is de transformatie van organisaties, sectoren en samenlevingen als gevolg van digitale technologieen, biotechnologie en duurzame energie oplossingen.
Arjen Banach
Arjen Banach
inspirator, spreker, auteur van 'Organisatievibe'
Cees van der Zwan
Cees van der Zwan
Cees van der Zwan promoveerde in 2017 aan de VU op het onderwerp 'Naar energieke teams' waarin hij 3 jaar lang 100 teams heeft gevolgd in hun ontwikkeling. Met ruim 25 jaar ervaring als leidinggevende, verandermanager, programmamanager, organisatieadviseur en teamcoach schakelt hij makkelijk tussen concept en praktijk, tussen strategie en uitvoering en tussen onderstroom en bovenstroom. 
en anderen
en anderen

Praktische informatie

Locatie

Gasfabriek, Deventer

De Gasfabriek Zutphenseweg 6 7418 AJ Deventer

Routebeschrijving

Programma

Alle sprekers staan in het tijdoverzicht hierboven. Kort voor het festival ontvang je meer informatie over wie op welk podium spreekt en kun je jouw ultieme route samenstellen.
Op de pagina bij het individuele ticket vind je een uitgebreidere beschrijving van de lezingen. Bekijken >

Voorwaarden

Organisatie
Het Grootste Kennisfestival van Nederland heeft zijn eigen organisatie. De factuur en het ticket ontvang je van hen. Daartoe geeft Managementboek jouw gegevens door.

Kosten en korting
Dit ticket is voor 4 personen, en komt neer op €199 (excl. BTW) per oersoon. Wil je met meer dan 4 personen komen mail dan naar marketing@managementboek.nl. Uiteraard maak je ook dan gebruik van hetzelfde voordelige tarief.

Het ticket is inclusief 40 gratis online masterclasses,

Kom je alleen? Dan is de prijs p.p. € 219, exclusief BTW. Hier kun je jouw ticket kopen >

Annuleren
Bent u bij nader inzien helaas verhinderd dan kunt u tot vier weken voor aanvang van het event kosteloos annuleren. 
Uiteraard kunt u zich altijd gratis laten vervangen door een collega.
Let op: annuleren kan uitsluitend schriftelijk/per mail.

Verder verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden van Het Grootste Kennisfestival.

Ook interessant voor u"

26 SEP
Masterclass
Wat doet u als u iets hoort waar u het absoluut niet mee eens bent? Hoe blijft u dan geconcentreerd en geduldig luisteren? Wanneer gebruikt u welke luistertechniek? Hoe gaat u om met emoties en onbewuste vooroordelen? Hoe stimuleert u het luisteren naar elkaar? Meer
699,-
26 SEP
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
05 NOV
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden