Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

On it - Van 'geen idee' tot succesvolle ondernemer

On it' is een praktisch werkboek dat je helpt bouwen aan je ondernemingsvaardigheden en dat je inzichten geeft in je eigen persoonlijkheid. Op het einde van dit boek heb je een afgewerkt businessplan en ben je klaar om te ondernemen. Een preview.

Eline Goethals | 16 november 2020 | 2-3 minuten leestijd

Droom jij ook van ondernemen?

‘Ik wil wel, maar ik heb er geen tijd voor.'

‘Ben ik wel goed genoeg? Wat als ik faal?'

‘Hoe bedenk je een businessidee? En hoe weet ik of dit een goed idee is?'

‘Ik loop al even rond met een idee, maar ik ga nooit zelf kunnen ondernemen. Zot.'

Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel. Dit zijn maar vijf van de honderden gedachten die ooit in mijn hoofd rondspookten. Je bent dus niet alleen. Alle startende ondernemers hebben deze twijfels.

De afgelopen vijf jaar heb ik jongeren met de meest uiteenlopende ideeën, opleidingen en achtergronden begeleid bij het opstarten van hun eigen zaak: van het prille begin tot een succesvolle lancering. Daaruit heb ik twee dingen geleerd. Ten eerste, ondernemen is nog steeds niet even bereikbaar voor iedereen. Niet iedereen begint met dezelfde basis. Vooral kennis, mindset en zelfvertrouwen zijn gigantisch hoge barrières voor de ene persoon en niet voor de andere persoon.

Ten tweede ontdekte ik ook dat iedereen die wil ondernemen, dat ook kan. Ja, ook jij. Zolang je de juiste mindset en juiste kennis hebt. En die leer je in dit boek. Op deze manier word jij zekerder in wat je doet en groeit dat zelfvertrouwen tot een hoger niveau. In ON IT bedenk je een businessidee, werk je dat businessmodel uit in een businessplan en leer je hoe je jouw onderneming kan lanceren.

Dit is een werkboek. Jij schrijft, bedenkt en schrapt. Je werkt aan je onderneming, maar ook aan jezelf als ondernemer Je zal geïnspireerd worden door de verhalen meer dan 20 topondernemers. Dit boek is voor iedereen, wie je ook bent, waar je ook woont, wat je ook gestudeerd hebt of welke onderneming je ook wil starten. Je hoeft zelfs nog geen duidelijk businessidee te hebben. Dat bedenken we samen wel.

ON IT hanteert de laatste fiscale wetgeving voor zowel België als Nederland.

I'm on it. Are you?

Met de ondernemersverhalen van de oprichters van Swapfiets, Antwerp Avenue, Odette Lunettes, Hoplr en meer.

Eline Goethals werkte als marketingstrateeg voor verschillende grote bedrijven zoals NIVEA, Huawei en Toyota, en is nu Strategy Director voor FCB Global & FCB Toronto. Daarnaast is ze 'Urban Dreamers'-coach binnen Let's Go Urban Academy, een afterschool program waar jongeren opgeleid worden tot ondernemer. Ze is de auteur van On it - Van 'geen idee' tot succesvolle ondernemer met dit praktische werkboek.

Over Eline Goethals
Eline Goethals werkte als marketingstrateeg voor verschillende grote bedrijven zoals NIVEA, Huawei en Toyota, en is nu Strategy Director voor FCB Global & FCB Toronto. Daarnaast is ze 'Urban Dreamers'-coach binnen Let's Go Urban Academy, een afterschool program waar jongeren opgeleid worden tot ondernemer.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden