Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Data als kompas - Jouw gids naar datagedreven succes en werkgeluk

In de wereld van vandaag, waar gegevens met ongekende snelheden worden geproduceerd, geloof ik sterk dat veel organisaties op een onbenutte goudmijn zitten. Dit inzicht heeft mij gedreven om mijn boek ‘Data als kompas: Jouw gids naar datagedreven succes en werkgeluk’ te schrijven. 

Rob van den Wijngaard | 3 april 2024 | 2-3 minuten leestijd

Mijn naam is Rob van den Wijngaard, en ik heb de eer gehad om vele grote en kleine organisaties te begeleiden op hun reis naar een datagedreven cultuur. Met mijn boek Data als kompas bied ik niet alleen mijn expertise aan, maar ook een praktische roadmap en een inzichtelijk model om deze significante transformatie te begeleiden.

Datagedreven werken

De essentie van mijn boek is dat datagedreven werken veel verder gaat dan technologie alleen. Het vereist een fundamentele verschuiving in organisatiecultuur en de ontwikkeling van de capaciteiten van het team. Met de jaren heb ik een model ontwikkeld, het klaverbladmodel, dat dient als een gids voor multidisciplinaire (datagedreven) veranderingsprocessen en een succesvolle implementatie hiervan. Door mijn ervaring als internationaal spreker en het verzorgen van masterclasses in organisatietransformatie en datagedreven werken, ben ik overtuigd van de impact die een datagedreven aanpak kan hebben op zowel zakelijk succes als op het werkgeluk van medewerkers.

Datastrategie

Mijn doel met Data als kompas is om lezers door de complexiteit van data te navigeren en de basis te leggen voor een ethische, verantwoorde datastrategie. Het is geschreven voor leiders, data-professionals, en iedereen die streeft naar innovatie en groei in onze digitale netwerksamenleving. Ik deel mijn praktische stappen en inzichten voor het implementeren van data in bedrijfsprocessen, de organisatiecultuur, en het bevorderen van werkgeluk.

Handzame methodiek

Ik ben dankbaar voor de positieve feedback en de aanbevelingen van collega's en professionals in het veld die mijn boek voor verschijnen hebben gelezen. Hun erkenning bevestigt mijn overtuiging dat datagedreven werken niet alleen een kwestie van technologie is, maar vooral van wat mensen ermee doen. Dit boek biedt een handzame methodiek voor organisaties om daadwerkelijk aan de slag te gaan met data, met als doel betere resultaten en meer werkplezier te realiseren.

Uitnodiging

Data als kompas is meer dan een boek; het is een uitnodiging aan jou om op reis te gaan naar datagedreven succes. Het is een gids die je niet alleen inzicht geeft in de noodzakelijke stappen voor een datagedreven transformatie, maar je ook inspireert om deze kennis toe te passen en je organisatie voorgoed te veranderen. Met dit boek in handen, ben ik ervan overtuigd dat je de kracht van data kunt benutten om niet alleen zakelijk succes te behalen, maar ook een positieve werkcultuur te bevorderen. Ben je klaar om deze reis met mij als je kompas te beginnen?

Over Rob van den Wijngaard

Rob van den Wijngaard is eigenaar van ImproveNow BV en ontwikkelde het klaverbladmodel voor multidisciplinaire (datagedreven) veranderingsprocessen en succesvolle implementatie. Als internationaal spreker verzorgt hij masterclasses in organisatietransformatie en datagedreven werken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden