Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

De vijf fakkels - Het geheim van de succesvolste mensen

Omar El Messaoudi deed vmbo, en behaalde na een lang traject zijn accountantstitel. Hij speelde zaalvoetbal op eredivisieniveau, en runde verschillende ondernemingen. In ‘De vijf fakkels’ vertelt hij over de lessen die hij leerde. Een preview.

Omar El Messaoudi | 22 maart 2024 | 2-3 minuten leestijd

Maak kennis met mijn beste werk tot nu toe. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in De vijf fakkels gestopt. Ik heb met de rijksten der aarde gewerkt en met minder bedeelden geleefd en gewerkt. Ik heb de wonderbaarlijke reis van mijn vader van dichtbij mogen meemaken. Ik heb vele landen mogen bezoeken en heb jarenlang in Marokko gewoond. Ik heb in de zaal gevoetbald op eredivisieniveau, heb duizenden professionals en succesvolle mensen geobserveerd en geïnterviewd, heb bij de grootste organisaties gewerkt en het lange traject vanaf het vmbo tot en met het behalen van mijn accountantstitel meegemaakt. Ik heb verschillende ondernemingen gerund en heb zowel keiharde tegenvallers als prachtige mijlpalen gekend.

Thuis

Uit al deze momenten heb ik adembenemende levenslessen mogen ontvangen. Al deze levenslessen heb ik samengebundeld in vijf unieke fakkels. Wanneer je deze vijf fakkels beetpakt zal het pad naar échte succes voor jou en je naasten verlicht worden. Ik noem het échte succes omdat dit mooie woord vaak verkeerd geïnterpreteerd wordt. Succes gaat niet alleen om het uiterlijke plaatje. Het gaat niet alleen om het fortuin zoals het bij een huis ook niet alleen gaat om de voortuin. Het gaat vooral om het huis. Thuis!

Innerlijk plaatje

Succes kent ook een innerlijk plaatje. Dit is vaak het belangrijkste plaatje dat helaas vergeten wordt. Vele boeken hebben het vooral over het behalen van een bepaalde functie, materiele bezittingen, carrière of het maken van naam. Mijn boek neemt je mee de diepte in. Succes gaat namelijk verder dan dat. De innerlijke reis is nog belangrijker. Wat heb je aan de duurste kleding als je niet lekker in je vel zit? Wat heb je aan veel vastgoed als je je nergens thuis voelt? Wat heb je aan veel mensen om je heen als niemand je écht ziet of begrijpt? Dit boek raakt je ziel, raakt je hart en praat tegen je. Je zult gegarandeerd je leven opnieuw evalueren. De vijf fakkels onthult het geheim hoe je zowel het uiterlijke als het innerlijke plaatje op één lijn krijgt. Dan zul je pas échte succes proeven!

Pak vandaag de fakkels beet en zie hoe tuinen voor je geopend worden.

Over Omar El Messaoudi

Omar El Messaoudi (1990) is een visionair. Hij denkt graag na over vragen die dieper en verder gaan dan het dagelijks leven. Van beroep is hij een registeraccountant en organisatieadviseur. Tussendoor geeft hij zijn pen de vrije loop. Omar schrijft regelmatig opinies voor accountant.nl en zijn debuutroman Het wonder op sandalen liet niet lang op zich wachten.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden