Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

AI, voorbij de hype

Aaron Mirck

AI, voorbij de hype

De een zegt dat AI het einde van de mensheid betekent, de ander zegt dat je straks niet meer zonder kan. Maar hoe zit het nou echt met AI? Dat ontdek je in AI, voorbij de hype.

2
Maarten Brand

Het grote stageboek voor werkgevers

Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je die? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires.
€ 29,50
3
Willemijn Aerdts

Diensten met geheimen

In Diensten met geheimen schetst Willemijn Aerdts een verbluffend beeld van de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten.
€ 23,99
4
Jitske Kramer

Tricky Tijden

In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen.
€ 25,-
5
Leen Paape

Gegijzeld door geld

'Gegijzeld door geld - het stockholmsyndroom van het aandeelhouderskapitalisme' verbindt op indringende wijze de crises waarin de wereld zich bevindt met onze zucht naar groei en geld.
€ 20,-
6
Malinca Verwiel

Impact maken met humor

Stop met gortdroge presentaties en afstandelijke professionaliteit. Leer hoe je het zware licht maakt, het saaie leuk, het serieuze luchtig, het ingewikkelde simpel, het zure zoet en het onbespreekbare bespreekbaar.
€ 25,-
7
Donald Miller

Marketing made simple

Elke dag loopt je bedrijf omzet mis omdat je geen duidelijk plan hebt om nieuwe klanten aan te trekken. En jij bent niet de enige.
€ 27,99
8
Eric van 't Zelfde

Superschool

In vijf jaar tijd van de slechtste school van Nederland naar een van de beste scholen van Nederland: wie is de man die dat samen met zijn team realiseert?
€ 20,99
9
Jos Burgers

Superfijne klanten

Zet ambassadeurs in om ervoor zorgen dat superfijne klanten vanzelf naar je toekomen. Juist in dit digitale tijdperk heeft een goede mond-tot-mond strategie zin!
€ 20,99
10
Jaap Weijers

Begrijp je het niet of bevalt het je niet?

Hoe bouw je een sterk en succesvol team? Hoe vergroot je je eigen impact in de interactie met anderen? We weten dat communicatie binnen teams plaatsvindt op verschillende niveaus.
€ 24,99
11
Elke Geraerts

De Mentale Reset

In dit nieuwe baanbrekende boek geeft Elke Geraerts je de nodige handvatten om je brein voor te bereiden op de uitdagingen die leven en werk post-corona voor ons in het verschiet geeft.
€ 21,99
12
Simon Sinek

Goede leiders eten als laatste

Simon Sinek, bekend van de bestseller Begin met het Waarom, legt in 'Goede leiders eten als laatste' helder uit wat leiders kunnen doen om een cirkel van veiligheid in hun organisatie te creëren en mensen te laten floreren.
€ 22,99
13
Barend Last

Beter, leuker, sneller - Optimaal ontwikkelen met AI

In een snel veranderende wereld staat de Learning & Development (L&D) sector voor nieuwe uitdagingen; kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop we leren, trainen en ontwikkelen.
€ 29,95
14
Bas Kodden

Rebelleren moet je faciliteren

Organisaties hebben een sterk verlangen naar vernieuwing, creativiteit en out-of-the-box denken. Maar hardnekkige controlemechanismen staan dat verlangen in de weg en veroorzaken ongekende schade.
€ 24,50
15
Ben Tiggelaar

Voor succes in je werk moet je vaker op vakantie

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over rust, geld, persoonlijk leiderschap, geluk, zingeving en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 18,95
16
Menno Lanting

20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

Digitale transformatie raakt ons allemaal. Van de kansen en bedreigingen van AI-technologieën zoals Chat GPT, tot het ontwikkelen van nieuwe, digitale businessmodellen.
€ 20,-
17
Huib Modderkolk

Dit wil je écht niet weten

'Ik wil dit eigenlijk niet weten,' krijgt onderzoeksjournalist Huib Modderkolk regelmatig te horen wanneer hij vertelt over de gevaren van moderne technologie. Diezelfde houding treft hij bij bedrijven en de overheid.
€ 20,99
18
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 23,99
19
Frank Weijers

Now we’re talking!

Met Arnold Mindell’s rijke gedachtegoed als vertrekpunt hebben Myrna en Greg Lewis een krachtige en zeer praktische methode ontwikkeld: The Lewis Method of Deep Democracy. Dit boekje gaat over de praktische toepassing van deze tools.
€ 12,-
20
Menno van Doorn

Echt Nep

€ 22,50
21
Renate Kamp

Veranderprikkels

Als niks meer stilstaat, waar vind je dan houvast voor de verandering die jij graag wilt in jouw organisatie? De zoektocht naar een aanpak die werkt, wordt steeds urgenter.
€ 39,95
22
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
23
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
24
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 34,50
25
Cornell Vernooij

De irrationele organisatie

Laat je verbazen, verwonderen en inspireren door de praktijkverhalen en bevindingen uit onderzoek langs belangrijke organisatie- en veranderkundige thema’s zoals strategie, communicatie, cultuur en leiderschap.
€ 32,50
26
Sayma Kuipers

Het is hier net een kleuterklas

Het is hier net een kleuterklas laat overtuigend zien dat jouw team gewoon een kleine groep mensen is met menselijke behoeftes. Sayma Kuipers beschrijft wat die behoeftes zijn en hoe je daar als leidinggevende op kunt inspelen.
€ 23,50
27
Marilieke Engbers

Eenzaam aan de top

Bestuurders van grote ondernemingen hebben te maken met groeiende maatschappelijke druk door onder meer klimaatbeleid, vergrijzing en polarisatie, terwijl de druk om winst te maken en simpelweg te overleven onverminderd groot is.
€ 29,99
28
Guido Weijers

Boekje waar je blij van wordt

Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de wetenschappelijke kant van geluk.
€ 17,99
29
Bas van Kesteren

Wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Bas van Kesteren neemt je in dit boek over weerstand en beïnvloeding mee van herkenbare frustraties naar de basisregels van groepsgedrag.
€ 25,99
30
Bea Aarnoutse

Was ik niet duidelijk dan?

'Was ik niet duidelijk dan?' 10 lessen in hoe jij als leidinggevende effectief communiceert. Als iemand invloed heeft op het werkgeluk van medewerkers, dan is dat wel de direct leidinggevende.
€ 24,50
31
Iwan Bean

Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap

Al jaren worstelen organisaties met de onderwerpen inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en discriminatie. Op alle niveaus. Want natuurlijk wil niemand onderscheid maken en iedereen gelijk behandelen.
€ 34,99
32
Frank Weijers

Leidinggeven met Deep Democracy

Na het blauwe boekje (praktisch aan de slag met Deep Democracy) en het rode boekje (wat te doen als het spannend wordt in groepen, werken met conflict en polarisatie) komt er nu het gele boekje.
€ 12,-
33
Jo Bos

PMC Compact

Vele malen kwam het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen van de methode Projectmatig Creeëren in een compacte uitgave samen te brengen.
€ 19,50
34
Sven Gall

Neuromanagement

Neuromanagement is een nieuw managementparadigma gebaseerd op het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek. Het sluit aan bij de natuurlijke motivatie en automatische reflexen van mensen in jouw organisatie.
€ 27,50
35
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 22,99
36
Astrid Groenewegen

De kunst van gedrag ontwerpen

Dit boek is een masterclass en toolbox ineen. Je wordt getraind in een praktische, toegankelijke methode en leert welke principes en mechanismes je kunt inzetten om gewenst gedrag te stimuleren.
€ 39,75
37
Monique Schuurmans

Echte ondernemers huilen (niet)

Echte ondernemers huilen (niet) brengt de wetenschap achter emotionele effectiviteit en ondernemerschap voor het eerst samen.
€ 22,95
38
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
39
Job Boersma

Ik weet dat u liegt

Ontdek in dit praktische boek hoe u met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen u bedriegen.
€ 22,50
40
Rogier Havelaar

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou ontrafelt de politieke arena en geeft handvatten om zelf de bestuurscultuur te verbeteren.
€ 29,50
41
Danielle Braun

Da's gek - Een antropologische kijk op 'normaal'

Of iets gek is hangt af van de context. In 25 verhalen geeft Danielle Braun antropologische levenslessen, met daarbij prikkelende vragen.
€ 32,50
42
Kim Jansen

Het generatie-effect

De werkvloer wordt bevolkt door maar liefst vijf generaties. Generatie Z rammelt aan de poort en de laatste babyboomers nemen afscheid.
€ 27,50
43
Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.
€ 27,95
44
Oscar David

Macht!

Wie geen macht heeft, loopt niet het risico het te verliezen. Maar wie macht ontbeert, kan er ook niks moois mee creëren.
€ 32,50
45
Bram van Roosmalen

Sales vol energie

"Nee heb je, ja ga je krijgen. En geloof me, ook jou gaat dat lukken. Want er zijn er al zoveel vóór jou geweest die succesvol zijn in sales. Je bent gek als jij dit zelf opnieuw gaat uitvinden!"
€ 20,99
46
Tim 'S Jongers

Armoede uitgelegd aan mensen met geld

In een land geregeerd door welvarende, hogeropgeleide mensen wordt op een beperkte en soms zelfs schadelijke manier naar armoede gekeken.
€ 22,-
47
Liz Wiseman

Multipliers

A revised and updated edition of the acclaimed Wall Street Journal bestseller that explores why some leaders drain capability and intelligence from their teams while others amplify it to produce better results.
€ 16,49
48
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 23,50
49
Matthijs Steeneveld

Het verwonderkaartspel

Ontdek Het Verwonderkaartspel - een set van 160 kaarten gebaseerd op Positieve Psychologie en Appreciative Inquiry!
€ 35,-
50
Jobbeke de Jong

Competente mensen - Incompetente teams

Veel teamcoaches en -leiders werken te hard. Ze proberen hun teams bij te sturen en zitten boven op processen.
€ 27,95
51
Wil Michels

Het Communicatie Model compact

Het 'Communicatie Model compact' biedt je een complete en overzichtelijke aanpak waarin visie, strategie en uitvoering samenkomen.
€ 18,95
52
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 26,95
53
Martin van Staveren

Risicodialoog

De Doel-Onzeker-Doen-vragen vormen het startpunt voor een dialoog waarin je ERG – Expliciet, Realistisch en Gestructureerd – praat over de relevante onzekerheden, risico’s en kansen in jouw organisatie.
€ 24,95
54
Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.
€ 29,99
55
Greg Shapiro

How to be Dutch

If you're looking for an official guide to the Netherlands, this is not it. BUT if you're looking for some odd Dutch quirks - in snarky quiz form - then this book is for you.
€ 17,99
56
Richard van Kray

Sales From Your Heart

In 'Sales From Your heart', Richard van Kray gives you the tools and framework with which to establish a truly meaningful connection with your customer, without losing sight of yourself.
€ 24,99
57
Arend Ardon

Wat speelt hier?

Een toegankelijke kennismaking met het systemische gedachtegoed voor leiders die steeds weer op weerstand stuiten en grip willen krijgen op die ongrijpbare onderstroom.
€ 26,50
58
Anita Wydoodt

Mevrouw de bestuurder

Dit boek is niet alleen relevant voor toekomstige bestuurders en leidinggevenden in de gezondheidszorg, maar voor iedereen met de ambitie zichzelf tot leider te ontwikkelen.
€ 32,95
59
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
60
Ronald Derks

De ideale ambtenaar

In dit boek wordt beschreven hoe de rol van ambtenaar in de afgelopen decennia enorm is veranderd. Zo moet je als ambtenaar een integere bureaucraat én ondernemer én verbinder zijn.
€ 24,99
61
Jan Beyne

De weg naar duurzaam ondernemen

De weg naar duurzaam ondernemen helpt je op weg om positieve impact te creëren in vijf stappen.
€ 32,-
62
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
63
Betteke van Ruler

Strategisch communicatie frame II

Het Strategisch Communicatie Frame is al een decennium lang een belangrijke standaard voor communicatieprofessionals bij de ontwikkeling van zinvolle acties.
€ 22,95
64
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
65
Matthijs Bos

Innovatiefeest

Innovatiefeest – vernieuwen als een start-up is een complete gids voor managers en managementadviseurs die aan innovaties werken.
€ 39,95
66
John Slabbekoorn

Relaxed vlammen

Negen van de tien ondernemers is binnen tien jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet.
€ 29,99
67
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
68
Eric Tiggeler

Check je e-mail en brief

In 'Check je e-mail en brief' gaat het in de eerste plaats over e-mails, maar de meeste adviezen gelden ook voor brieven.
€ 21,75
69
Sonja Wekema

Leading in a Wicked World

This book is an essential read for those looking for success in today’s rapidly changing world. We offer you a wealth of knowledge and practical leadership strategies for leading in the Wicked World we live in, illustrated by real-world examples that bring these concepts to life.
€ 29,50
70
Ben Groenendijk

Aan de slag met Power BI

We leven in een datatijdperk. We hebben steeds meer behoefte aan analyse van grote hoeveelheden data – data analytics – en visualisatie in grafische rapporten en dashboards.
€ 39,95
71
Aike Borghuis

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar zijn het wel. Sterker nog, ze zijn bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze beter zouden kunnen of moeten doen.
€ 29,99
72
Eric van 't Zelfde

Code rood

Iedere organisatie verdient de beste teams die het allerbeste resultaat boeken – voor alle betrokkenen. Dat is de premisse van dit baanbrekende boek.
€ 27,50
73
Barend Last

Chatten met Napoleon

Met wie uit het verleden zou jij willen chatten? Napoleon misschien? In Chatten met Napoleon lees hoe je met hulp van generatieve AI een virtueel gesprek kunt voeren met historische figuren, van Cleopatra tot Einstein.
€ 26,95
74
Ron Meyer

Meyer’s Management Models

In Meyer’s Management Models geeft hoogleraar Ron Meyer antwoord op de belangrijkste managementvragen, met 52 direct toepasbare modellen.
€ 39,99
75
Caroline Koetsenruijter

Giftig gedoe op de werkplek

'Giftig gedoe op de werkplek' is een must-read voor iedereen die aan de sociale en psychologische veiligheid binnen teams en organisaties wil werken.
€ 26,95
76
Hans van der Loo

Psychologische veiligheid

Psychologische veiligheid geeft medewerkers het gevoel erbij te horen, moedigt ze aan hun mening te uiten, gemaakte fouten openlijk te bespreken en veelbelovende ideeën aan te dragen.
€ 25,95
77
Astrid Groenewegen

The Art of Designing Behaviour

People are complex beings and so is behavioural change, but you’ll be able to do more than you think possible. And once you understand how people arrive at decisions, you will find yourself with gold in your hands.
€ 39,75
78
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 21,26
79
Gabriël Anthonio

Het Zwitsers zakmes van de leider

In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen.
€ 20,-
80
Amy Edmondson

Right Kind of Wrong

Here, Amy Edmondson - the world's most influential organisational psychologist - reveals how we get failure wrong, and how to get it right.
€ 24,95
81
Kees Verhoeven

De democratie crasht

In 'De democratie crasht' waarschuwt oud-Kamerlid Kees Verhoeven ons voor de sluipmoordenaar van onze rechtsstaat: digitalisering.
€ 22,99
82
Roeland van Laer

De Talentenjungle

Ontdek de toekomst van het talent-ecosysteem in De Talentenjungle – een onmisbare gids voor de reis door de dynamische transformatie van de arbeidsmarkt.
€ 39,95
83
Bart van der Velpen

Het groepswezen

Een groep succesvol aansturen lukt pas als je niet alleen oog hebt voor de individuele medewerkers, maar ook voor de aparte entiteit die de groep op zichzelf is.
€ 27,-
84
Saskia IJszenga

Trots op je team

Soms word je teammanager vanuit het team en ga je ineens leidinggeven aan je collega’s of ben je juist van buitenaf binnengekomen om aan de slag te gaan als teammanager.
€ 28,50
85
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 29,95
86
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork - werkboek

In dit werkboek bouwt Lencioni hierop voort met praktische oefeningen en direct toepasbare tools om de vijf frustraties te overwinnen en een geweldig en goed presterend team te worden.
€ 24,99
87
Noëlle van der Hagen

Advieskunst

Werken vanuit een interne adviesrol biedt je unieke kansen om mensen in beweging te brengen en een bijdrage te leveren aan veranderingen in jouw organisatie.
€ 39,90
88
Bas van Gils

Data Management: a gentle introduction

The overall objective of this book is to show that data management is an exciting and valuable capability that is worth time and effort.
€ 54,45
89
Mark Siegenbeek van Heukelom

Duurzame ambitie

Zet de 80.000 uur die je carrière telt in voor een duurzamere wereld. Leer van welke rol je op welk moment kunt spelen in de duurzaamheidstransitie die elke organisatie raakt.
€ 22,99
90
Claude Viallet

Finance for Executives Managing for Value Creation

€ 100,90
91
Ed Weenk

Mastering the Supply Chain

Learn about supply chain management and its many challenges, with this introductory book which puts readers at the heart of a life-like, real company situation.
€ 62,07
92
Marijke Lingsma

Aan de slag met teamcoaching

In het boek zijn voorbeelden van teamcoachingsbijeenkomsten opgenomen om werkelijk met de geboden methode aan de slag te gaan.
€ 38,95
93
Monique Broekhoff

Omgevingscommunicatie & participatie

Met dit boek neemt Monique Broekhoff de communicatieadviseur mee in de belangrijkste begrippen van Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) en laat zij zien welke waarde communicatie (COM) daar aan toevoegt.
€ 29,95
94
Boom Management

Patronen notitieboekje

Dit bijzondere A5 notitieboek bevat quotes van grote leermeesters en thought leaders die jou tot nadenken aanzetten en inspireren om de (organisatie)wereld anders te beleven en zien.
€ 5,95
95
Bart Brandsma

Polarisatie. Inzicht in de dynamiek van wij-zij denken

Dit heldere basisboek is geschreven voor professionals die grip willen krijgen op polarisatie in de dagelijkse praktijk.
€ 24,95
96
Gytha Heins

Aanspreken? Gewoon doen!

In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen.
€ 26,50
97
Manon de Caluwé

Samenwerken aan maatschappelijke opgaven

Dit boek biedt inzichten en handelingsperspectief voor beleidsmakers, netwerkmanagers en bestuurders die beweging en gezamenlijk handelen voor elkaar willen krijgen.
€ 55,-
98
Hans Strikwerda

Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders

Dit boek geeft op basis van een analyse van cases en interviews antwoord op de vraag waarom het toezicht zo vaak tekortschiet en geeft adviezen om dit te vermijden.
€ 45,75
99
Mark Tigchelaar

Focus Aan/Uit

Vijf jaar geleden verscheen Focus AAN/UIT en nog altijd is het boek een groot succes. In dit boek laten Mark Tigchelaar en Oscar de Bos aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen.
€ 22,99
100
Ruud Huijts

Leven en leren met AI

Met het nieuwe handboek Leven en leren met AI, geschreven door ICT-docenten, ontdekken studenten hoe zij generatieve AI in hun dagelijks leven en in hun leerproces verantwoord kunnen inzetten.
€ 24,95

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden