Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Great by Choice

Chaos and Luck - Why Some Thrive Despite Them All

Gebonden Engels 2011 9781847940889
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Tien jaar na de wereldwijde bestseller 'Good to Great' keert Jim Collins terug met een nieuw baanbrekende werk. Diit keer vraagt hij zich af waarom sommige bedrijven gedijen bij onzekerheid - zelfs in chaos - en andere niet?

In 'Great by Choice' - gebaseerd negen jaar onderzoek - somt Collins en zijn collega Morten Hansen de principes op voor het bouwen aan een echt grote onderneming in onvoorspelbare, tumultueuze en jachtige tijden.

Specificaties

ISBN13:9781847940889
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:320
Uitgever:Random House
Druk:1
Verschijningsdatum:25-10-2011
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jim Collins

Jim Collins is adviseur van succesvolle bedrijven: hoe ze groeien, excelleren en hoe goede bedrijven 'great' worden. Collins werkte voor senior directieleden en CEO's van meer dan honderd ondernemingen. Ook was hij werkzaam in de sociale sector. Jim Collins is afgestudeerd in business administration en wiskunde aan de Stanford University. Bovendien heeft hij diploma's gehaald aan de University of Colorado en de Peter F. Drucker Graduate School of Management (Claremont Graduate University).

Andere boeken door Jim Collins

Over Morten Hansen

Morten T. Hansen is Professor in Entrepreneurship at INSEAD and also at the University of California, Berkeley. Prior to INSEAD, he was a professor at Harvard Business School, Harvard University, for a number of years.

Andere boeken door Morten Hansen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Great by Choice