Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Bedrijfseconomische thema's

Paperback Nederlands 2016 9789001867362
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Hoger opgeleiden die een functie aanvaarden in het bedrijfsleven, krijgen al gauw te maken met vraagstukken waarbij bedrijfseconomische aspecten aan de orde komen.

Het vakgebied bedrijfseconomie maakt daarom deel uit van het curriculum in een groot aantal opleidingen in het hoger beroepsonderwijs. De studenten in deze opleidingen dienen over niet-specialistische kennis van dit vakgebied te beschikken. Bovendien zijn niet alle aspecten van het vakgebied relevant.

Specificaties

ISBN13:9789001867362
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:458
Uitgever:Noordhoff
Druk:5
Verschijningsdatum:26-7-2016
Hoofdrubriek:Economie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Rien Brouwers

Rien Brouwers was docent bedrijfseconomie aan Avans Hogeschool en bekleedt op dit moment een managementfunctie op deze school. Naast auteur van Basisboek Bedrijfseconomie is hij mede-auteur van Bedrijfseconomische analyses en De Basis van Bedrijfseconomie voor non-financials.

Andere boeken door Rien Brouwers

Over Piet de Keijzer

Piet de Keijzer heeft veel verschillende functies bij Avans Hogeschool gehad (docent, teamleider, adjunct-directeur). Daarnaast is hij jarenlang voorzitter van het Landelijk Overleg Opleiding Finance & Control geweest. Op dit moment is hij Auditor en programmamanager Postbachelor Accountancy. Daarnaast is hij medeauteur van De Basis van Bedrijfseconomie voor non-financials, Bedrijfseconomische Thema’s en van Bedrijfseconomie voor de dienstensector.

Andere boeken door Piet de Keijzer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bedrijfseconomische thema's