Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Maak het af

De praktische gids naar een afgerond project

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789047016182
Direct te downloaden

Samenvatting

Iedereen heeft er wel een: zo’n project dat aan je knaagt en dat je eigenlijk heel graag zou willen maken, maar waar je steeds niet aan toekomt. Vaak zijn het dingen die je ‘altijd nog zou willen doen’.

Een boek schrijven. Zelf een fiets bouwen. Eindelijk die droomkeuken realiseren. Soms zijn het ook projecten die gewoon af moeten en waar je als een berg tegenop ziet. Je scriptie. Die fotoboeken van de afgelopen vijf jaar. Zou het niet fijn zijn om niet meer gefrustreerd te ploeteren, maar eindelijk het resultaat in handen te hebben?

'Maak het af' is hét boek om je daarbij te helpen. Doorgewinterde makers Maarten Bruns en Maria Postema leerden the hard way hoe ze alle hobbels en hindernissen moesten nemen die een concreet eindproduct in de weg staan, en ze gunnen anderen een kortere route. Daarom combineerden ze hun eigen lessen met die van onderzoekers en andere inspirerende makers tot een compact stappenplan waarmee je elk project afkrijgt.

Een praktische gids met aandacht voor motivatie, inspiratie, vaardigheden, valkuilen, met tips en tricks om te beginnen, vol te houden én af te maken. Vanaf nu is er geen excuus meer om jouw project te laten liggen. Je gaat het maken!

Specificaties

ISBN13:9789047016182
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:172
Druk:1
Verschijningsdatum:17-6-2022
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Over Maarten Bruns

Maarten Bruns (1976) is schrijver, muzikant, trainer en productontwikkelaar met een groen hart. Hij stond aan de wieg van het populaire concept ‘Tiny Forest’ en was een pionier op het gebied van agile werken en professionele leergemeenschappen. Daarnaast schrijft hij spannende jeugdboeken, om jongeren weer aan het lezen te krijgen. Hij ontving een Jonge Jury nominatie voor zijn boek ‘Dertiendagh’ dat hij samen schreef met YA-hit-vertaalster Maria Postema, en een zilveren Effie-award voor Tiny Forest.

Andere boeken door Maarten Bruns

Over Maria Postema

Maria Postema is vertaler, schrijver en drummer. Ze vertaalde onder meer bestsellers als The Hunger Games en Twilight en maakte een lovend ontvangen bewerking van Frankenstein. Daarnaast schrijft ze met Maarten Bruns avonturenromans voor jongeren.

Andere boeken door Maria Postema

Inhoudsopgave

Voorwoord 7
Inleiding 13

1. Bereid je voor 23
2. Creëer de ideale maakomstandigheden 47
3. Zet de tijd naar je hand 61
4. Vind je vaardigheden 79
5. Breng structuur aan 103
6. Laat de inspiratie stromen 127
7. Organiseer feedback 143
8. Maak het af… en laat het los 161

Nawoord 171
Dankwoord 175
Maak het af… in het kort 177
Eindnoten 188

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Maak het af