Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Napoleon Hill's gouden regels

De verloren lessen

Paperback Nederlands 2010 9789079872169
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Napoleon Hill heeft gedurende meer dan zeventig jaar mensen geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen. Hij was de eerste en tot nu toe meest beroemde schrijver aller tijden, die boeken over motivatie schreef.

De hoofdstukken in dit boek heeft Hill geschreven tussen 1919 en 1923, waarna al zijn overige boeken zijn gevolgd. Nog nooit zijn deze lessen in boekvorm verschenen. De lessen van gouden wijsheid zijn vandaag net zo toepasbaar als een eeuw geleden toen ze werden opgeschreven. Gebaseerd op interviews met beroemde tycoons als Carnegie, Ford en Edison onthullen deze lessen effectieve paden naar succes die voor de gemiddelde persoon werkelijk te lopen zijn - gisteren, vandaag en morgen.

Deze onderhoudende, levendige hoofdstukken zitten vol met inspiratie en motivatie en bieden tijdloze inzichten op het gebied van de kracht van suggestie, zelfvertrouwen opbouwen, overtuiging gebruiken in plaats van kracht en een aantal wetten, waarvan je moet leren hoe ze vóór je kunnen werken in plaats van tegen je. Als deze ideeën bekend klinken is dat zo. Want moderne schrijvers hebben Hills ideeën tientallen jaren tot in den treure bestudeerd en herschreven, maar de originele bron zal altijd het beste blijven.

Napoleon Hill (26 oktober 1883 - 8 november 1970) was een zeer gerespecteerde, invloedrijke en bestselling schrijver van de eerste moderne motiverende en persoonlijke succesboeken. Zijn meest beroemde boek, Think and Grow Rich, is met meer dan 100 miljoen wereldwijd verkochte exemplaren, het best verkochte boek aller tijden in z'n genre. Ieder jaar verandert de boodschap van het boek nog duizenden levens en ontdekken mensen hun eigen potentieel.

Specificaties

ISBN13:9789079872169
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:185
Uitgever:Succesboeken
Druk:1
Verschijningsdatum:12-10-2010

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Napoleon Hill

Reeds op de leeftijd van 13 jaar (!), begon Napoleon Hill (1883-1970) te schrijven als 'reporter' voor locale kranten in de buurt van Wise County, Virginia (USA) om zo geld te verdienen om een studie rechten te kunnen financieren. Hij wordt door velen beschouwd als de grondlegger van de persoonlijke ontwikkeling en heeft vele boeken op zijn naam staan en miljoenen mensen daarmee positief beïnvloed. Nog steeds gebruiken motivational speakers en schrijvers van over de hele wereld de kennis van Napoleon Hill, opgeschreven in al zijn boeken. Napoleon Hill heeft zijn gehele leven ­ hij is 87 jaar geworden ­ bestudeerd waarom mensen wel of niet succesvol worden.

Andere boeken door Napoleon Hill

Inhoudsopgave

Voorwoord: Don M. Green

Inleiding

Les 1. Je sociale en lichamelijke erfenis
Les 2. Autosuggestie
Les 3. Suggestie
Les 4. De wet van wederkerigheid
Les 5. De kracht van je geest
Les 6. Hoe je zelfvertrouwen opbouwt
Les 7. Omgeving en gewoonte
Les 8. Hoe je geheugen te verbeteren
Les 9. Hoe Marcus Antonius suggestie gebruikte om het Romeinse volk te overwinnen
Les 10. Overtuiging versus dwang
Les 11. De wet van vereffening
Les 12: De Gouden Regel als sleutel voor alles wat je wilt bereiken

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Napoleon Hill's gouden regels