Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een betaalbaar jaar

Rijker leven met het grote jaarspaarplan

Paperback Nederlands 2023 9789401492812
Nog niet verschenen, verwacht op 08‑11‑2023
25,99

Samenvatting

Sparen is een mindset, dat weet budgetgoeroe Sara Van Wesenbeeck als geen ander. Een betaalbaar jaar bundelt al haar knowhow en slimme geldreflexen voor een gebalanceerd budget, met de nodige mildheid en ruimte voor extraatjes.

Spaar gemakkelijk 100 euro per week door elementaire gewoontes te kweken - 'controleer elke maand je bandenspanning' -, je uitgaven te timen - 'schaf je kerstballen aan in januari' -, en meer inzicht te krijgen in je consumptiegedrag - 'donkere dagen doen kopen'. Dit jaarspaarplan is handig opgedeeld in de seizoenen, maanden en weken, met concrete tips voor feestdagen en andere geijkte momenten door het hele jaar.

Krik niet alleen je financiële geletterdheid op, breng ook orde op zaken in je hoofd, je huis en je papierwerk. En dat elk jaar opnieuw. Een onmisbare gids voor een rijker leven, crisistijd of niet.

Specificaties

ISBN13:9789401492812
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:8-11-2023
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Over Sara Van Wesenbeeck

Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, professional organizer en spreker. Met haar bedrijf Barking Dogs coacht en adviseert ze executives, managers, ondernemers, individuen en bedrijven in binnen- en buitenland bij het realiserenvan groei en verandering, bij het optimaliseren van persoonlijke effectiviteit, leiderschap en communicatie, en bij het creëren van een betere levenskwaliteit. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme budgetboek en Het slimme organizing boek. Ze is Europees Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap, mentor bij de Britse Cherie Blair Foundation en een veelgevraagd expert in de media.

Andere boeken door Sara Van Wesenbeeck

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een betaalbaar jaar