Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wij zijn ons Hart

Paperback NL 2014 9789402118711
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Je hoort weleens: 'Doe wat je hart je ingeeft, dan krijg je nooit spijt.' Maar wie doet dat nog..?
Helaas wordt het leven steeds meer geleid door het hoofd. Veel zaken worden eerst uitgerekend en dan, als het verantwoord is, pas uitgevoerd.

In 'Wij zijn ons Hart' legt Paul Jansen uit hoe we de verbinding tussen hart en hoofd zijn kwijtgeraakt én hoe wij die weer kunnen herstellen. Hij houdt een onderbouwd, positief en warm pleidooi voor de terugkeer van échte Menselijkheid in alle voegen van onze maatschappij. Door te kiezen voor het leven vanuit je Hart. Maak je hart de baas!

Over de auteur: Paul Jansen is specialist in cognitie en gedrag. Hij studeerde MBA (Major: HR Development) en promoveerde in de Social & Behavioral Sciences. Paul heeft een bijzondere passie voor 'empowerment' van alle mensen om hun eigen, lerende organisatie te creëren. Hij werkte bij uiteenlopende organisaties als adviseur, coach en trainer. Paul is ook coördinator van het BreinCollectief en werkt vanuit zijn eigen consultancy praktijk.

Al direct na het uitkomen van het boek zijn een aantal ideeën van Paul Jansen opgedoken in de hoofden van hersenkundigen. Is dat toeval? Wie weet...

Specificaties

ISBN13:9789402118711
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:98
Verschijningsdatum:3-5-2014
Hoofdrubriek:Geneeskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wij zijn ons Hart