Verrot lekker Gezond
Het grote fermentatie kookboek
Gebonden NL 2025 1e druk 9789461563439Samenvatting
In deze nieuwe editie van 'Verrot lekker gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel tot vlees en vis. Door dagelijks verschillende soorten gefermenteerde producten te eten en te kiezen voor voeding die je eigen darmbacteriën stimuleren, kunnen we de natuur een handje helpen en onze gezondheid verbeteren.
Van zijn eerste boek 'Verrot lekker' zijn inmiddels ruim 30.000 exemplaren verkocht.
Christian laat je zien dat als je deze klassieke techniek, op innovatieve en verfijnde wijze toepast, de mogelijkheden oneindig zijn!
Nico Klaver
Restaurateur & chefkok restaurant 't Kalkoentje*, Rhenen
Christian presenteert oude wijsheden in een fonkelnieuw jasje. Fermentatie-bacteriën kunnen ons helpen bij het bereiden van lekkere, houdbare en veilige producten, maar zijn ook onze bondgenoten op het gebied van gezondheid. Christian laat je ervaren dat gezonder worden en genieten van eten en bereiden prima samen kunnen gaan.
Ir. Ralph Moorman
Levensmiddelentechnologie, gezondheidscoach en bedenker hormoonfactorconcept
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan