Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

107 Losbrekers voor meer plezier op het werk

Hapklare brokjes positieve psychologie

Paperback Nederlands 2019 9789462722057
1
Voormalig Nr. 1Totaal 7 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 2Hoogste positie: 1
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Herken je dat: elke dag hetzelfde liedje op het werk? Dezelfde regels en hetzelfde gedoe? Dezelfde gezichten in dezelfde vergaderingen? Kunnen jij en je collega’s wel een positieve boost gebruiken? Of heb je gewoon zin in een verfrissend tussendoortje? Dan is het tijd voor een losbreker!

Sla dit boek ergens open, scheur de pagina uit en doe de opdracht. Tadaaa! Direct meer positiviteit en plezier. Doe er elke dag één, of op die momenten dat je het even extra hard nodig hebt. Alleen, samen met een collega of met je hele team. Voor de broodnodige zin, fun, verwondering en positieve aandacht op het werk.

Specificaties

ISBN13:9789462722057
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:8-11-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

4.3 van de 5
8 stemmen
6
0
1
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jacky van de Goor

Jacky van de Goor (1968) werkt als organisatieadviseur aan gelukkige organisaties: organisaties waarin mensen hun kwaliteiten inzetten voor een zinvol doel. Zij is gespecialiseerd in vragen rond de thema's zingeving, organisatiecultuur, missie- en visieontwikkeling en samenwerking. Ze heeft ervaring in zowel de profit als non-profit sector. Jacky van de Goor begon haar loopbaan als industrieel ontwerper, maar ontdekte gaandeweg dat zij mensen mooier vindt dan dingen: het proces raakt haar meer dan de inhoud. Dit heeft geleid tot de overstap naar het vak van organisatieadviseur, aanvankelijk bij Schouten & Nelissen en sinds 2006 vanuit haar eigen adviesbureau Legende. Zij werkt nauw samen met Rijnconsult. Daarnaast is zij vrijwilliger bij het Rode Kruis en fervent beoefenaar van improvisatietoneel ofwel theatersport.

Andere boeken door Jacky van de Goor

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        107 Losbrekers voor meer plezier op het werk