Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Effectieve AI-prompts voor een marketingstrategie die werkt

Paperback Nederlands 2024 9789463563628
Verkooppositie 3086Hoogste positie: 3086
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑09‑2024
39,99

Samenvatting

Met behulp van handige AI-toepassingen kunnen we niet alleen snel creatieve content maken, maar ook strategische marketingplannen als een puzzel in elkaar zetten. Bij het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie spelen AI-toepassingen en prompts een cruciale rol, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van marktanalyses en het formuleren van strategische SMART KPI’s die specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en tijdgebonden zijn.

Missie-DNA-prompts zorgen ervoor dat elk stuk content en elke strategie naadloos aansluit bij de kernwaarden en doelstellingen van organisaties. Door het gebruik van doordachte prompts en AI-toepassingen kunnen we relevante marketingcases onthullen en verschillende marketingkanalen effectief combineren voor maximale impact. Prompts voor zoekmachinemarketing verbeteren onze online zichtbaarheid en trekken gericht verkeer aan via zoekmachines.

Daarnaast helpen AI-prompts ons bij het ontwikkelen van juridische documenten zoals een privacydisclaimer en leveringsvoorwaarden, zodat we in overeenstemming blijven met wet- en regelgeving en het vertrouwen van onze klanten behouden. Dankzij deze geïntegreerde aanpak kunnen we met AI-ondersteunde prompts efficiënt en effectief werken aan alle aspecten van onze marketingstrategie, van analyse en creatie tot implementatie en naleving.

Specificaties

ISBN13:9789463563628
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:250
Druk:1
Verschijningsdatum:25-9-2024
ISSN:

Over Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht. Petersen voltooide recentelijk masterstudies aan de London School of Business and Finance en de Geneva Business School, die hem brachten tot de integratiemodellen van doel-gerichte digitale engagement, de inzet van augmented en virtual reality en de moderne contentstrategie. Deze inzichten hebben hem tevens tot bestseller auteur gemaakt. Hij deelt graag zijn inzichten op gebied van groeien en innoveren van de marketingmix van de toekomst. Petersen is door Bureau Meltwater verkozen tot de nummer 1 contentmarketeer en top 10 marketinginfluencer. De veelzijdige Petersen komt uit een ondernemers- en acteursfamilie en is een ver verleden actief geweest als acteur in onder andere Flodder, ZwartBoek en Jackie Chan’s Who am I.

Andere boeken door Patrick Petersen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Effectieve AI-prompts voor een marketingstrategie die werkt