Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ertoe doen

De cirkel van betekenisvol leven

Paperback Nederlands 2020 9789491835131
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Ertoe doen, de cirkel van betekenisvol leven is een boek dat je brengt bij het weten, diep van binnen, dat het leven waardevol genoeg is om er alles uit te willen halen. Wanneer je leeft vanuit dat besef wordt dat ook zichtbaar. Met wat jij hebt te bieden vind je zo je weg in leven en werk.

Dit boek is een gids op die reis en helpt je bewust de keuzes te maken die je leven betekenis geven, die impact hebben op jou en je omgeving. Het inspireert tot een leven vanuit compassie waaraan jij je eigen invulling kan geven.

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Eerder maakte hij films en televisiepro­gramma’s met thema’s als cultuur, samenleving en zingeving.
“Schrijven, spreken, filmen – het zijn de tools waarmee ik heb leren werken. In het theater, als regisseur bij televisie, als coach in verschillende omstandigheden in projecten en organisaties. Het liefst die steen in een vijver gooien, samen cirkelen om een gedachte, het stellen van een onmogelijke, toch mogelijke vraag. Stiltes laten vallen en maar zien wat er van komt. Kijken naar de lijnen vanuit het verleden, naar het nu, en vooral naar waarheen het leidt in een toekomst.

Dat kan in een groep, omdat daar de dynamiek zo belangrijk is en zoveel geeft, of in een persoonlijk gesprek omdat daar de pijn van het leiderschap beter zichtbaar wordt.
Het kan in het geven van een lezing aan de hand van mijn boeken of in een bestuurskamer waar er geen eenvoudige vragen zijn met betrekking tot de betekenis van het werk en het leven... de zoektocht naar antwoorden.”

Specificaties

ISBN13:9789491835131
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:Studio Kers
Druk:1
Verschijningsdatum:10-2-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Ron van Es

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Door te kiezen voor een persoonlijke betekenis zal het werken binnen organisaties om een sterk leiderschap vragen. Een leiderschap waarbij ethiek een rode draad is in werk en leven.

Andere boeken door Ron van Es

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ertoe doen