Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

ACE - Bereik je droomdoelen met een topsportmentaliteit

In ACE coacht ex-topsporter Pauline Mulder je naar het hoogste level. Onder haar bezielende leiding ontwikkel je een ijzersterke topsportmentaliteit. In haar preview vertelt Mulder over wat je van haar boek mag verwachten.

Pauline Mulder | 24 januari 2023 | 3-4 minuten leestijd

Ik moet je vooraf waarschuwen: mijn boek is alleen geschikt voor doorzetters, voor mensen die tegen een stootje kunnen. Het is beslist niet het zoveelste boek over ‘het beste uit jezelf halen’ of ‘de kracht van een positieve mindset ervaren’. Het is geen feel good story. Nee, dit boek is totaal anders. Het gaat over de moeilijkste weg durven bewandelen.

Hard werken

Je gaat het jezelf erg lastig maken. Daar is zeker in het begin niets leuks aan. Je zult je afvragen waarom je dit in hemelsnaam doet. Het antwoord is simpel: omdat het de enige weg is naar jouw geluk. Dit boek helpt je om jouw dromen te realiseren en er bestaat geen makkelijke weg om dat voor elkaar te krijgen. Je zult er heel hard voor moeten werken, nu en in de toekomst. Maar het is het waard! Want jouw droomdoelen behalen betekent jouw beste leven leiden, jouw dromen werkelijkheid maken, jouw potentie ontwikkelen en het hoogst haalbare uit jezelf halen. En dat proces van ontwikkelen en leren blijft altijd doorgaan. Dit boek is pure empowerment!

Opgelegde patronen

De reden waarom ik dit boek heb geschreven, is dat ik het iedereen gun om de sterkste en beste versie van zichzelf te worden. Ik ontmoet nog zoveel mensen die vastzitten in opgelegde patronen, die op de automatische piloot leven. Mensen die eigenlijk totaal niet weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Die niet goed begrijpen waarom ze niet gelukkig zijn en al helemaal niet weten hoe en waar ze moeten beginnen om dat wel te worden. Zoals ik al schreef ishet hoogst haalbare niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen hoeft die ultieme ambitie te hebben; maar als jij die wel hebt, dan zul je moeten durven. Durven je vaste patronen te doorbreken.

Ontwikkel een topsportmentaliteit

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. In dit boek ben ik je coach. We gaan het samen doen. Mijn naam is Pauline Mulder en ik ben ex-topsporter. In mijn jeugd heb ik bij de top van de wereld getennist. Daarnaast ben ik een alleenstaande moeder van drie kinderen en een succesvol onderneemster. Ik heb in mijn leven al heel wat worstcasescenario’s meegemaakt. Dat klinkt misschien heftig, en dat was het ook. Maar het is voor mij hét bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt overwinnen en bereiken.

Door mijn jeugd heb ik een sterke topsportmentaliteit ontwikkeld. Een mentaliteit die topsporters inzetten om ultieme prestaties te realiseren, en waar ik nu nog steeds de vruchten van pluk. Ik ben moeilijke ervaringen uit mijn jeugd gaan ombuigen in power en heb alles op alles gezet om de beste Pauline te worden. Hoe ik dat allemaal gedaan heb en welke opofferingen ik daarvoor heb moeten maken wil ik graag met je delen. Aan de hand van mijn tamelijk ongebruikelijke leven – met een superdominante vader, een moeilijke jeugd met de druk van altijd moeten presteren, een mislukt huwelijk en dramatische zakelijke gebeurtenissen – neem ik je mee in mijn zoektocht naar uiteindelijk mijn beste leven en de overwinning op mezelf.

Challengezone

Laten we samen die challengezone opzoeken! Want daar gebeurt het echt. En als ik het kan, dan kun jij het ook! In zeven levels werken we toe naar jouw topsportmentaliteit.

Een ACE is het ultieme punt in de tennissport. In tennis breng je de bal in het spel door middel van de service. Die service is de belangrijkste slag. Het slaan van een ACE betekent dat je tegenstander de bal niet aan kan raken omdat die zo hard, geplaatst en met het juiste effect geslagen is, dat het punt direct voor jou is. De weg naar het slaan van die ACE! De weg naar jouw ultieme droomdoel. Daar gaat dit boek over.

Over Pauline Mulder

Pauline Mulder, ex-topsporter (tennis) en succesvol ondernemer, heeft een ongekende drang om iedere wedstrijd te winnen. Zij weet als geen ander wat het betekent om onder druk te presteren. Haar vechtlust en topsportmentaliteit hebben haar ver gebracht. Haar droomdoel is om anderen te empoweren naar hun beste zelf.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden