Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

5 Star Business - Verdien wat je waard bent

Wat de gemiddelde ondernemer doet om meer geld te verdienen is… harder werken. Daarom is bijna iedereen superdruk en lijkt het normaal om kostbare tijd met je gezin en je gezondheid op te geven voor je werk.

Ninke van der Leck | 17 juni 2022 | 1-2 minuten leestijd

Maar was het niet ooit de bedoeling dat je juist vrijheid zou krijgen als ondernemer? Dat je je eigen tijd kon indelen? Dat je goed zou verdienen en ondertussen ook spontaan vrij kon nemen om iets leuks te doen?

In mijn boek 5 Star Business houd ik ondernemers een spiegel voor. Je wordt als lezer uitgedaagd om eerlijk te zijn over de pijnlijke concessies die je doet in je bedrijf. Het zijn er waarschijnlijk meer dan je in eerste instantie denkt.

Ambities

Dit boek is een must-read voor ondernemers die meer willen verdienen, maar niet harder willen werken. Voor ondernemers voor wie het altijd weer spannend is of ze voldoende klanten hebben. Die meer uren maken dan ze zich voornemen. Hoge ambities hebben, maar dit niet terugzien op hun bankrekening. Ondernemers die hun concullega’s er met de beste klanten vandoor zien gaan.

Omzet

Je ontdekt in 5 Star Business dat het mogelijk is om je omzet flink te verhogen, zonder tijd met je gezin, je gezondheid of je plezier op te hoeven offeren. Hiervoor is nodig dat je je niet langer conformeert aan de middenmoot, maar je standaard verhoogt. Dit zal alles voor je veranderen.

Ongeacht je omzetniveau, leeftijd, branche of ervaring is het mogelijk om door te breken naar een compleet ander inkomensniveau en een leven vol vrijheid. In dit boek ontdek je waarom jij het allerbeste verdient en hoe je klanten, team en gezin hiervan profiteren:

- Hoe je marketing en sales een upgrade geeft en klanten aantrekt die grote investeringen willen doen en geweldige resultaten behalen.

- Hoe je stopt met pijnlijke concessies en schaamteloos kiest voor kwaliteit, ontspanning en comfort.

- Hoe je transformeert van werkpaard naar luxepaard en de beste baas ooit wordt voor jezelf.

Zeeën van tijd

Het ondernemerschap kan je ALLES geven waarvan je droomt: een geweldig inkomen, zeeën van vrije tijd, fantastische klanten en enorm veel lol. Ontdek in dit boek hoe je van je bedrijf een 5 star business maakt en eindelijk de vrijheid en het inkomen creëert waar je mogelijk al tijden naar verlangt. 

Over Ninke van der Leck

Ninke van der Leck is een van de succesvolste businesscoaches in Nederland en België. Zij zette binnen drie jaar haar miljoenenbedrijf op naast haar gezin met drie zonen en een chronische ziekte. Zij helpt ondernemers om het onmogelijke mogelijk te maken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden