Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Ton de Technotovenaar

‘Ton de Technotovenaar’ is een prentenboek dat is bedoeld voor de kinderen van functioneel beheerders. Een beroep dat vaders en moeders maar moeilijk aan hun kinderen kunnen uitleggen, en daarin wil de auteur een helpende hand bieden. 

Daniël E. Brouwer | 30 december 2022 | 1-2 minuten leestijd

Ton de Technotovenaar van Daniël E. Brouwer geeft op een begrijpelijke manier antwoord op de meest gestelde vraag over functioneel beheer: Wat is functioneel beheer nu precies? De avonturen van Ton de Technotovenaar illustreren de drie verantwoordelijkheidsgebieden van de functioneel beheerder.

Allereerst is Ton een ondersteuner. Hij zorgt ervoor dat de IT goed kan worden gebruikt door de organisatie en dat het veilig en betrouwbaar werkt. In zijn rol als regisseur zorgt Ton ervoor dat de IT goed wordt aangepast aan nieuwe of veranderende wensen van de organisatie. Ten slotte is Ton een verbeteraar. Hij zorgt dat de gewijzigde IT goed wordt gebruikt en dat verbeteringen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd.

Ton de Techtovenaar werd uitgegeven door VFB Academy.VFB Academy ontwikkelt functioneel beheer opleidingen en trainingen voor professionals, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. De organisatie is trots op alle functioneel beheerders en draagt dit ook graag uit. Functioneel beheer is namelijk de ruggengraat van organisaties die met IT-systemen werken.

Het prentenboek is ontstaan nadat functioneel beheerders aangaven moeite te hebben om uit te leggen wat hun werk nu precies inhoudt. De kans om dit mooie en uitdagende vak goed uit te leggen hebben we gegrepen. Functioneel beheerders die goed zijn in hun werk zijn van onschatbare waarde voor hun organisatie.

‘Ik maak elke dag alles een beetje beter, leuker en gemakkelijker voor iedereen’, zegt Ton trots. Ben jij ook zo’n trotse Ton? Vertel dan dit verhaal.

Over Daniël E. Brouwer

Daniël E. Brouwer is schrijver, trainer, spreker en organisatieadviseur op het gebied van informatiemanagement, functioneel beheer en continu verbeteren. Hij heeft meer dan 15 jaar leidinggevende ervaring en is oprichter van adviesbureau IMNEO en opleidingsinstituut VFB Academy. Daniël schrijft boeken en artikelen en geeft lezingen om zijn kennis te verspreiden.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden