Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Persoonlijke ontwikkeling op maat - Word een ongelofelijk rijk mens

Wil je zelf je persoonlijke ontwikkeling bepalen? Met de 75 krachtige ontwikkelkansen uit de eigentijdse Persoonlijke ontwikkeling op maat methode van Tiny Kanters kun je alle kanten op.

Tiny Kanters | 17 april 2020 | 3-4 minuten leestijd

Je leven wordt zoveel gemakkelijker, mooier en rijker wanneer je persoonlijke ontwikkeling als basis neemt. Dit zie ik in mijn praktijk, bij klanten en dat gun ik iedereen. Ik maak mensen graag rijker. Hierom ontwikkelde ik deze eigentijdse, verdiepende aanpak. Worstel niet langer met verandering van je gedrag via kleine stapjes. Groei met sprongen en duurzaam. Zelf heb ik in mijn leven enkele grote transformaties doorgemaakt, daardoor weet ik ook uit eigen ervaring waar ik over schrijf.

Ken je dat gevoel?

Heb je het gevoel dat er meer in je zit, dan je er nu uithaalt? Ben je op zoek naar meer diepgang? Stel je eens voor wat er mogelijk wordt, als je bereid bent in jouw leven te investeren! In mijn boek Persoonlijke ontwikkeling op maat, geef ik je een scala aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Direct toepasbaar, want gelinkt aan de praktijk van je dagelijkse leven en werk. Ik merk dat dát het beste werkt.

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Persoonlijke ontwikkeling draait voor mij om sterker worden door je innerlijke kracht te vergroten. Dan heb je meer regie over je leven en werk. Dan creëer je meer het leven dat jij wilt. Groei daarom op jouw manier. Je kunt het boek van A tot Z doorwerken of alleen die onderwerpen kiezen die jij wilt doen, in de volgorde die jij wilt. De persoonlijke aanpak in dit boek is uniek: kies je eigen resultaten, je eigen werkwijze en je eigen vorm van ondersteuning. Helemaal op maat.

Innerlijke kracht

De Persoonlijke ontwikkeling op maat methode is gemaakt om jou in jouw innerlijke kracht te laten komen. Het uitgangspunt hierbij is, dat jouw kracht vooral bepaald wordt door hoe jij je voelt (emotionele kracht), wat je doet en op welke manier (authentieke kracht) en vanuit welke werkelijkheidsbeleving je kijkt (verbindende kracht).

Zelfcoaching & pre-coaching

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling kun je al veel zelf doen, voordat je professionele hulp nodig hebt - vind ik. Ik heb het boek bewust zo geschreven, dat je het kunt gebruiken voor zelfcoaching. Je kunt het ook benutten om je voor te bereiden op sessies met je coach.

Unieke combinatie: boek + website + coaching

Uniek aan de Persoonlijke ontwikkeling op maat methode is dat je het boek naar wens kunt combineren met de website en met aanvullende coaching. Begin eens met de Persoonlijke-ontwikkelingtest op de website. Die is gratis. Je kunt zo makkelijk je ontwikkelkansen testen en je potentieel in beeld brengen. Ook kun je de test gebruiken als nulmeting, zodat je later je vooruitgang kunt toetsen. De website bevat veel extra informatie per onderwerp. En meer dan dat. Naast de tests voor het bepalen van je potentieel, zijn er ook tools voor introspectie (alleen deze al besparen je de nodige coaching), je eigen actieplan bij elk onderwerp en je eigen dashboard. Wil je persoonlijke ondersteuning, dan ben je bij mij van harte welkom voor aanvullende coaching. Hulp vragen is een teken van kracht!

Mijn tip: focus op je volgende stap

Voor je persoonlijke ontwikkeling vind ik één ding echt wezenlijk. Dat is de volgende stap die je zet. Met de 225 praktische oefeningen en ruimte voor acties bij elk onderwerp is daar in dit boek volop aandacht voor. Je kunt alle kennis opnemen en een prachtig plan maken, maar uiteindelijk gaat het erom wat jij in de praktijk ermee doet. Focus op je volgende stap.

Tiny Kanters is een internationaal opgeleid en gecertificeerd senior coach voor teams en managers, en auteur. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een bedrijfskundige aanpak weet hij anderen te verrijken en succesvoller te maken. Hij is de auteur van Persoonlijke ontwikkeling op maat.

Over Tiny Kanters
Tiny Kanters MKM is bedrijfstrainer en -coach bij trueYOU®. Met zijn trainingen, workshops en coaching helpt hij mensen succesvoller, authentieker en geïnspireerder te zijn. Tiny onderscheidt zich door zijn passie voor de praktische mix van moderne levensconcepten en bedrijfskunde. Hij was jarenlang werkzaam als senior adviseur bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden