Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Five Temptations of a CEO

A Leadership Fable

Gebonden Engels 2008 9780470267585
Verwachte levertijd ongeveer 15 werkdagen

Samenvatting

In 'The Five Temptations of a CEO' beschrijft management consultant Patrick Lencioni hoe een jonge CEO voor het eerst de jaarlijkse board review ontvangt. Hij weet dat hij aan het falen is, maar niet waarom. Deze scherpe novelle zet u aan het denken en herinnert u eraan dat het succes als leider neer kan komen op een aantal eenvoudige gedragingen. Gedrag dat pijnlijk moeilijk is om te beheersen. Dit verhaal leest u in een keer uit!

De boek is in het Nederlands verschenen onder de titel 'De 5 valkuilen voor managers'.

Specificaties

ISBN13:9780470267585
Trefwoorden:roman, leidinggeven
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Uitgever:Jossey Bass
Druk:10
Verschijningsdatum:22-1-2020
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (1)

recensie
The Five Temptations of a CEO
Wim Kweekel | 29 april 2010
In het boek 'The five temptations of a CEO' van Patrick Lencioni wordt in een zeer lezenswaardige fabel verteld welke fouten (top) managers vaak maken. Zeer herkenbare fouten met eenvoudige, gelijk toepasbare oplossingen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Patrick Lencioni

Patrick Lencioni is oprichter en directeur van The Table Group, een bedrijf dat zich sinds 1997 inzet om leiders te helpen de gezondheid van hun organisaties te verbeteren. Zijn principes worden omarmd door leiders wereldwijd en zijn overgenomen door allerlei soorten organisaties, waaronder multinationals, startups, professionele sportteams, het leger, non-profitorganisaties, kerken en scholen. Lencioni is de auteur van elf managementboeken met bijna zeven miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Zijn werk is onder meer verschenen in de Wall Street Journal, Harvard Business Review, Fortune, Bloomberg Businessweek en USA Today. Voordat Lencioni The Table Group oprichtte, was hij executive bij Sybase, Inc. Hij begon zijn carrière bij Bain & Company en werkte later bij Oracle Corporation. Lencioni woont met zijn vrouw en hun vier zonen in de San Francisco Bay Area.

Andere boeken door Patrick Lencioni

Inhoudsopgave

Tribute
Foreword
Introduction
The fable
The model: a summary of why executives fail
Self-assessment
Acknowledgements
About the author

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Five Temptations of a CEO