Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Conflictvaardig(er)

Meer dan 100 quotes, tips, inzichten en ideeën

Paperback Nederlands 2009 9789012382816
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

'Conflictvaardig(er)' bevat meer dan 100 tips, quotes, inzichten en ideeën, alle ter inspiratie om conflicten eerder én beter op te lossen of zelfs te voorkomen. Aan de hand van drie thema's - communicatie, onderhandelen en conflicthantering - worden aansprekende inzichten en citaten op een rij gezet.

Het boekje is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kan het behulpzaam zijn om een lastig gesprek of onderhandelingen voor te bereiden. Ook kan het boekje worden gebruikt om een citaat bij de hand te hebben of kennis op te frissen.

Inclusief ansichtkaarten.

Specificaties

ISBN13:9789012382816
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:116
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:28-11-2009
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

2.0 van de 5
1 stem
0
0
0
1
0

Over Monique van de Griendt

Monique van de Griendt is directeur en oprichter van Dialogue, een managementadviesbureaugespecialiseerd in leiderschap, samenwerken en vaardighedenontwikkeling. Van de Griendt is tevens een ervaren coach en mediator en publiceert regelmatig over management en mediation. Samen met coauteur Christ’l Dullaert schreef zij drie boeken.

Andere boeken door Monique van de Griendt

Over Eva Schutte

Eva Schutte heeft zich als advocaat/mediator volledig toegelegd op (de begeleiding van) zakelijke mediations. Zij was jarenlang als partner verbonden aan een groot advocatenkantoor. Sinds 2011 is zij mede-oprichter/partner van ReulingSchutteDeWaard, een niche kantoor op het gebied van ADR.

Andere boeken door Eva Schutte

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Conflictvaardig(er)