Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Waarom alles naar de klote gaat en het dan toch weer goed gaat

Paperback Nederlands 2024 9789021343013
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑03‑2025
19,99

Samenvatting

De toekomst maken we zelf, mede op basis van onze eigen verwachtingen. En voor het eerst sinds de industriële revolutie zijn die verwachtingen niet positief: onze manier van leven wordt onbetaalbaar, de aarde raakt oververhit én uitgeput en Fukuyama’s 'happy end of history' is ver te zoeken.

Maar wie beter kijkt is optimistisch. Want de economische krachten zijn onverminderd sterk. Al staat die economie, die ons de afgelopen decennia aanmoedigde om alsmaar meer te consumeren, ook voor een keerpunt. In plaats van meer en meer willen we de komende decennia naar beter en slimmer.

Dat is goed voor bedrijven, dat is goed voor werknemers. En natuurlijk ook voor de samenleving, het milieu en het klimaat. En die ontwikkeling lijkt onafwendbaar. Dus is er wel reden om zo te somberen? Lees ‘Waarom alles naar de klote gaat en het dan toch weer goedkomt.’

Specificaties

ISBN13:9789021343013
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:13-3-2025
ISSN:

Over Jasper Lukkezen

Dr. Jasper Lukkezen is directeur van het economentraineeship van de Rijksoverheid (de BoFEB), doceert aan de Universiteit Utrecht, is verbonden aan economenvakblad ESB en schrijft in Het Financiële Dagblad over recent sociaalwetenschappelijk onderzoek.

Andere boeken door Jasper Lukkezen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Waarom alles naar de klote gaat en het dan toch weer goed gaat