Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Groeimindset

KOM LOS van je VASTGEROESTE OVERTUIGINGEN en ONTWIKKEL je TALENT

Paperback Nederlands 2023 9789047016687
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑08‑2023
21,99

Samenvatting

Alles lijkt tegenwoordig te draaien om cijfers en prestaties. Als je het slecht doet op je werk, onvoldoendes haalt op school of niet in het selectieteam komt van je sport, voel je je al snel een mislukking en daardoor raak je gedemotiveerd. Maar ook als je wél het label 'talent' of 'high potential' krijgt, kun je volledig vastlopen. Je staat voortdurend onder druk om jezelf te bewijzen en wordt steeds banger om fouten te maken.

Sportpsychologen Bart Heuvingh en Tim Koning laten in dit boek zien hoe het beter kan. Met hun 'open hand-methode' hielpen ze al vele sporters, studenten, docenten, ouders, werknemers en managers om een nieuwe mindset aan te leren: een groeimindset. Dat doe je door af te stappen van negatieve gedachten als 'ik leer het nooit' en 'ik ben gewoon niet goed genoeg' en te gaan vertrouwen op je eigen leervermogen. En door falen te gaan zien als een momentopname waar je van kunt leren.

Met de 15 heldere stappen in dit boek leer je om anders te kijken naar je prestaties en om met meer zelfvertrouwen en minder stress in het leven te staan.

Specificaties

ISBN13:9789047016687
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:17-8-2023
ISSN:

Over Bart Heuvingh

Bart Heuvingh is topsportbegeleider bij de Jeugdopleiding van AZ Alkmaar, teammember van het Athletic Skills Model en eigenaar van SportMindset.

Andere boeken door Bart Heuvingh

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groeimindset