Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Business Boekenbox

Gebonden Nederlands 2022 9789083146584
Verkooppositie 2675Hoogste positie: 2675
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Deze exclusieve Business Boekenbox omvat vijf gebonden uitgaven van de boeken van Bart van den Belt.

* Waardegedreven verkopen
Dit boek is voor iedereen die wil bijdragen aan een waardegedreven economie.

Waardegedreven verkopen helpt je om op een compleet andere manier naar je rol als verkoper te kijken en maakt je los van de overtuiging dat verkopen niet leuk is. Daarnaast krijg je een concrete verkoopmethodiek waarmee je moeiteloos leert verkopen.

* De Online Marketingmachine
Met dit boek wil ik een praktisch totaaloverzicht aanbieden waarmee jij de complexe online marketingpuzzel begrijpt én zelf kunt oplossen. Als je de laatste bladzij gelezen hebt, kun jij zelf aan de slag om betere resultaten te bereiken met je bedrijf. Je zult daarvoor heel wat werk moeten verzetten, maar ik beloof je dat al dat werk de moeite waard zal zijn.

* Lanceer je bedrijf
Dit boek helpt je om je bedrijf succesvol te lanceren.

Voor starters betekent het een goede basis en voor gevorderde ondernemers helpt het om hun bedrijf (en zichzelf) opnieuw uit te vinden. Een must-read voor iedere zzp’er of zelfstandig professional die zakelijk succes wil bereiken.

* Waag de sprong
Veel mensen hebben dromen of ambities die ze niet realiseren, omdat ze tegen belemmeringen aanlopen. Dromen zijn mooi, maar er moet wel brood op de plank komen en de hypotheek moet ook betaald worden. En daarbij, waar moet je überhaupt beginnen? Wat is de eerste stap en hoe pak ik dat aan? Zijn dit vragen waar jij mee worstelt? Dan is dit boek voor jou!

* De 7 sleutels voor zakelijk succes
De 7 sleutels voor zakelijk succes helpt je bij de groei van je bedrijf, of je nu net gestart bent of al een tijdje onderweg. Hierin krijg je zeven sleutels waarmee je de juiste sloten opent op weg naar zakelijk succes. Dat wil niet zeggen dit boek een simpel 7-stappenplan is om in no-time financieel vrij te worden of je bedrijf zelfstandig draaiend te krijgen, maar ik hoop dat dit boek je inspireert om een bedrijf op te bouwen waaruit jij voldoening haalt en waarmee je tegelijkertijd impact maakt op je markt.

Specificaties

ISBN13:9789083146584
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2022
Hoofdrubriek:Marketing, Ondernemen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Bart van den Belt

Bart van den Belt (1984) is auteur van 6 boeken en 10 audioprogramma's en een veelgevraagd spreker en trainer over persoonlijke groei, ondernemerschap en leiderschap.  Bart is oprichter van Businesscoach Nederland en ontwikkelaar van het MKB Canvas. 

Andere boeken door Bart van den Belt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Business Boekenbox