Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Architect van je organisatie

Breng het beste in mensen naar boven

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789401413497
Direct te downloaden

Samenvatting

Consistent bouwen aan uw organisatie met mensen centraal vanuit een blik op het grotere geheel

In tijden van schaarser wordende middelen, stijgende loonkosten, toenemende werkdruk en groeiende complexiteit hebben we er alle belang bij om organisaties zo goed mogelijk te ontwerpen. Het verschil zit niet in één mysterieus ingrediënt maar in het gestaag bouwen aan uw organisatie.

Met dit boek leert u kijken naar organisaties als Levende Systemen. Mensen staan immers centraal, geen producten of machines. Bovendien leert het u om, als architect van uw organisatie, hoe u een 'huis' kunt bouwen voor zo'n Levend Systeem. Een 'huis' dat afgestemd is op wat mensen nodig hebben om het beste van zichzelf te (kunnen) geven.

Specificaties

ISBN13:9789401413497
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:200
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:16-10-2013
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Architect van je organisatie
Richard van der Lee | 24 juli 2014
Coaches, je hebt ze in alle soorten, maten en benamingen. In ‘Architect van je organisatie’ van Philippe Bailleur kom je de organisatiecoach tegen. Wanneer je over deze organisatiecoach leest dan lijkt dit op een persoon met een onbeperkt arsenaal aan fabelachtige kwaliteiten en brede deskundigheid. Denk bij deze kwaliteit en deskundigheid aan individuele coaching, veranderkunde, het herontwerpen van organisaties en ga nog maar even door.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Over Philippe Bailleur

Philippe staat bekend als pionier in zijn vakgebied. Hij slaagt erin om een aantal, elkaar versterkende, rollen te combineren. Eerst en vooral staat hij met beide voeten - en dit sinds meer dan 20 jaar - in de praktijk als executive, team en organisatie coach. Hij verzamelde meer dan 5000 uren als Master Certified Coach en begeleidde al tientallen organisaties. De weerbarstigheid die hij daar ontmoet, activeert de onderzoeker in hem. Dat brengt hem tot nieuwe verbindingen en inzichten, die hij graag deelt als auteur of als spreker. Ondertussen heeft hij meerdere boeken op zijn palmares die binnen het vakgebied de nodige erkenning genieten. Zo won hij met "Trauma in Organisaties" de prijs voor het beste managementboek van het jaar (vanwege de Orde van Organisatie Adviseurs). Tot slot, houdt Philippe er heel erg van om zijn kennis en ervaring - als leraar - door te geven aan professionals onder de vorm van langlopende opleidingen. De meeste daarvan worden aangeboden via HRD Academy. Je kan Philippe volgen via Social Media en/of zijn websites: philippebailleur.be - navigatingcomplexity.nl - traumainorganizations.com

Andere boeken door Philippe Bailleur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Architect van je organisatie