Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Super Social Media

500+ strategieën, cases en praktische tips voor het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en LinkedIn

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551350
Voormalig top 100Totaal 42 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Je klanten zijn de hele dag online, waar blijf jij? Met dit boek bouw je onweerstaanbare sociale media waarmee je mensen echt bij je onderneming betrekt.
Super social verandert de manier waarop je sociale media gebruikt. Niet als iets leuks voor erbij, maar als de basis van je communicatiestrategie. Maak van je onderneming het kloppende hart van een community waar iedereen deel van uitmaakt.
Een must-read met voorbeelden van beproefde strategieën, cases en praktische tips voor het zakelijke gebruik van Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en LinkedIn.

Specificaties

ISBN13:9789462551350
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:23-7-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Super Social - 'Een heerlijke trukendoos'
Jeanine Dijkhuis | 9 juli 2019
In haar derde boek Super social legt Socialemediapionier en -trainer Elja Daae uit hoe je in deze tijd effect bereikt met sociale media.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
0
2
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Elja Daae: ‘Ga je op social, praat dan terug’
Paul Groothengel 17 juli 2019 Organisaties zijn erg actief op sociale media. Met vaak erg weinig effect omdat ze alleen maar zenden en niet terugpraten als volgers reageren. Wat te doen? Je moet onder andere weten op welke socials je doelgroep zit, en hoe algoritmes werken, stelt consultant sociale media Elja Daae in haar boek Super social. En altijd reageren op je volgers.
preview
Super social - 500+ strategieën, cases en praktische tips
Elja Daae 9 mei 2019 Als bedrijf kun je niet meer om sociale media heen. De reden is simpel: de aandacht van je klant zit er. Maar hoe bereik je ze? En wat gaat er mis? Auteur Elja Daae schreef een boek dat uitlegt hoe het beter kan.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Super Social Media