Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Samenvatting

In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen. Werken aan leiderschap met positieve impact op jezelf en op je omgeving. De titel van dit boek verwijst naar het zakmes van de grootvader van Gabriël Anthonio – docent, en een geweldige coach voor jong en oud.

Ik wil leiderschap ontmythologiseren, ontdoen van haar aureool en bereikbaar maken voor iedereen.

Specificaties

ISBN13:9789462551619
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:20-9-2019
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Het Zwitsers zakmes van de leider - 'Inspirerend denkgereedschap'
Sigrid van Iersel | 7 februari 2019
Iedereen heeft zijn eigen leidraad in het leven en Gabriel Anthonio heeft daarvoor een Zwitsers zakmes. In deze duizend-dingen-tool zitten namelijk universele lessen voor leiderschap verscholen: van stevig ingrijpen tot zelfzorg.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
51 stemmen
49
1
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Het Zwitsers zakmes van de leider - Gids voor leiderschap
Gabriël Anthonio 19 oktober 2018 Wil je je verdiepen en bekwamen in leiderschap dat blijvend Impact heeft? Dan is dit boek iets voor jou. Gabriël Anthonio, hoogleraar, bestuurder in de zorg en topspreker op congressen en seminars schreef een handzaam boekje over leiderschapsontwikkeling.

Over Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio is een ervaren bestuurder in de zorg en hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Kenmerkend voor zijn loopbaan is dat hij meerdere organisaties vanuit een crisisperiode er weer bovenop heeft weten te krijgen. Anthonio werkt als partner voor de Galan Groep in Baarn en adviseert en ondersteund organisaties bij hun veranderopgave. Geregeld verzorgt hij masterclasses of lezingen die door de deelnemers, waaronder managers en professionals hoog gewaardeerd worden. Anthonio is in staat om niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan te spreken. Tevens is hij auteur van meerdere inspirerende boeken.

Andere boeken door Gabriël Anthonio

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Zwitsers zakmes van de leider