Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Samenvatting

Vraag je je regelmatig af hoe je in vredesnaam de komende drukke dag weer doorkomt? Hoor je jezelf zeggen: 'Ik ben de hele tijd zo moe. Alsof ik helemaal nergens meer energie voor heb.’ Of staat het huilen je de laatste tijd nader dan het lachen? Dan ben je langzaam aan het opbranden en balanceer je op een gevaarlijk randje: dat van een burn-out.

Gelukkig kun je jezelf uit de gevarenzone helpen. Stop met jezelf smoesjes te vertellen zoals dat je gewoon slecht bent in ontspannen, dat het straks vast rustiger wordt, of dat een burn-out jou niet kan overkomen. Om je vlam brandend te houden moet de knop nu om.

Met het unieke vijfstappenplan van Burn on! zet jij jezelf op de eerste plaats. Ontdek hoe je grenzen en prioriteiten kunt stellen en weer dichter bij je lijf, je hoofd en je hart komt. Al binnen 10 weken heb jij weer meer energie en regie over je leven. Echt? Ja, echt!

Specificaties

ISBN13:9789462556683
Trefwoorden:burn-out
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Burn on – ‘Laagdrempelig overzicht en inzicht in spanningsklachten’
Priscilla Rolvers | 30 januari 2023
Als ondernemer na een globale pandemie, gevolgd door een oorlog in een gebied waar veel van onze grondstoffen vandaan komen gevolgd door een energiecrisis en koopkrachtdaling… ik voel een burn-out naderen! In Burn on! geeft Ingrid Nieuwenhuijse een vijfstappenplan om binnen 10 weken meer energie te krijgen. Kom maar op!
Lees verder
recensie
Lees Burn on! als je niet ten prooi wilt vallen aan een burn-out
Ina Boer | 20 december 2022
Veel mensen vragen zich regelmatig af hoe ze de dag doorkomen. Ze zijn constant moe en hebben nergens meer energie voor. De oorzaken van een burn-out zijn divers en het ligt niet altijd binnen je bereik om er iets aan te doen. Aan welke knoppen kun je wél draaien om jezelf uit de gevarenzone te helpen? Hoe zorg je ervoor dat je goed kunt slapen? Dat je weer lekker in je vel zit en plezier hebt in wat je doet? Daarover gaat ‘Burn on!’
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
12 stemmen
10
2
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Mensen weten vaak wat ze moeten doen, maar doen het niet
Hans van der Klis 9 november 2022 Vitaliteitscoach Ingrid Nieuwenhuijse biedt met haar boek ‘Burn On!’ een helder en compleet vijfstappenplan om een burn-out te voorkomen. ‘Dit is voor iedereen interessant, maar mensen die het leven moeilijk vinden en tegen een burn-out zitten, hebben het echt superhard nodig.’ 
preview
Burn on! - Voorkom een burn-out in 5 duidelijke stappen
Ingrid Nieuwenhuijse 3 oktober 2022 ‘Burn on!’ van Ingrid Nieuwenhuijse belooft antwoord op de vraag hoe je kunt voorkomen dat je opbrandt - en hoe je jezelf uit gevarenzone helpt. In haar preview vertelt de auteur waarom ze haar boek schreef, en wat je ervan mag verwachten.

Over Ingrid Nieuwenhuijse

Ingrid Nieuwenhuijse is integraal vitaliteitscoach en professioneel trainer. Zij helpt vastgelopen aanpakkers en doorzetters die willen weten hoe het anders kan. Zowel de medewerker op de werkvloer als de manager aan de top, in een eenmanszaak of een grote multinational. Ze hebben allemaal dezelfde vraag: hoe krijg ik weer grip op mijn leven en haal ik blijvend meer plezier en voldoening uit mijn werk? Ingrid heeft al haar kennis en ervaring gebundeld in het boek Burn On! ‘Ik help mensen op mijn authentieke manier met een nieuwe blik op hun levensstijl. Zonder aan ‘alles’ te tornen, juist met kleine, behapbare stappen. Ik laat hen inzien dat het makkelijk en leuk kan zijn om aan zichzelf te werken en zo hun vlam brandend te houden.’

Andere boeken door Ingrid Nieuwenhuijse

Inhoudsopgave

Inleiding

Stap 1 Uit het hoofd, in het lijf
Hoe bewaak je de energiebalans?
Hoe zorg je voor de beste slaapkwaliteit?
Wat houdt gezond eten voor jou in?
Hoe boost je je weerstand door te bewegen?

Stap 2 Zin in het leven
Wanneer bloei jij op?
Wat is jouw droom?
Hoe focus je op het positieve?
Hoe leer je gelukkig te blijven?

Stap 3 Zet jezelf op 1
Hoe kijk je met liefde naar jezelf?
Wat betekenen je relaties met anderen?
Wanneer kun je voor een ander zorgen?
Hoe bewaak je je grenzen?

Stap 4 Kalmeer je drukke geest
Van wie is die kritische stem?
Welke gedachten zijn waar?
Hoe erg kan het zijn?
Hoe stimuleer je positief denken?

Stap 5 Je doelen bereiken
Hoeveel ballen houd je in de lucht?
Hoe bepaal je de prioriteit?
Hoe werk je aan je doelen?
Hoe organiseer je hulp?

Dankwoord
Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Burn on!