Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vind ik leuk! - Facebookmarketing. De leukste en makkelijkste manier om klanten te krijgen

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789463270830
1
Voormalig Nr. 1Totaal 26 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Facebook is het grootste socialmediaplatform ter wereld. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 11 miljoen actieve gebruikers, en dat aantal stijgt nog steeds. Jouw ideale klanten zitten dus zonder twijfel op Facebook. Je zou wel gek zijn als je daar niets mee doet. Toch?! Facebookmarketing is niet moeilijk. Sterker nog: het is zelfs leuk. Maar je moet natuurlijk wel weten hoe het werkt. Met dit boek helpt Anne Raaymakers, Nederlands bekendste Facebookmarketingexpert, je op weg. Ze laat zien hoe je als zzp’er, zelfstandig ondernemer of eigenaar van een klein familiebedrijf een hoog bereik kunt creëren, je naamsbekendheid kunt vergroten en nieuwe klanten kunt werven. Low budget en zonder al te veel moeite. Op zo'n manier dat je er ook nog lol in hebt. Een boek waarmee je gegarandeerd de duimen omhoog krijgt. Voor ondernemers die willen zijn waar hun klanten zijn. Op Facebook dus. - Eindelijk een boek waarin de essentie van Facebook echt goed wordt uitgelegd! - Vol praktische adviezen, how-to's en succesverhalen. - Een must voor iedere ondernemer die van klanten fans wil maken.

Specificaties

ISBN13:9789463270830
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:16-1-2019
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (2)

Vind ik leuk! - 'Barstensvol praktische tips'
Hanneke Tinor-Centi | 25 februari 2019
Alleen in Nederland zijn er al bijna tien miljoen actieve gebruikers van Facebook. Het is ook een platform dat nog altijd door veel ondernemers wordt onderschat.
Lees verder
Vind ik leuk! - Facebookmarketing - 'Zet aan tot actie'
Geert Vandamme | 11 februari 2019
Welke kritiek facebook ook krijgt, je klanten zijn er aanwezig. In België alleen al wordt het aantal gebruikers op zes miljoen geschat en voor Nederland ligt dat cijfer veel hoger.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
31 stemmen
24
1
1
4
1

Interviews en artikelen (1)

preview
Vind ik leuk! - Facebookmarketing: De leukste manier om klanten te krijgen
Anne Raaymakers 4 januari 2019 Hoeveel Nederlanders denk jij dat er vandaag de dag – nog steeds – op Facebook zitten? En meerdere keren op een dag checken hoe het met hun vrienden gaat?  Het zijn er meer dan 11 miljoen. En daar kun je nog zo’n 9 miljoen Belgen bij optellen. Al die mensen hebben via Facebook contact met elkaar. Want dat vinden ze leuk.

Over Anne Raaymakers

Anne Raaymakers is dé Facebookmarketingexpert van Nederland. Het is haar missie om ondernemers te stimuleren socialer te worden in hun marketingstrategie, zodat ze meer klanten kunnen werven. De afgelopen jaren hielp ze ruim 7000 ondernemers succesvoller te worden via Facebookmarketing.

Andere boeken door Anne Raaymakers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vind ik leuk! - Facebookmarketing. De leukste en makkelijkste manier om klanten te krijgen