Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het robuuste team

Paperback Nederlands 2023 9789492790385
Verkooppositie 1476Hoogste positie: 651
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑06‑2023
24,99

Samenvatting

Robuuste teams zijn de teams van de toekomst – ze zijn in staat om in een dynamische omgeving en onder druk stabiel te blijven. Een robuust team is zeker niet star en waait ook niet met alle winden mee. Dankzij de juiste mix van competenties, activiteiten en middelen kan een robuust team het werk efficiënt en effectief uitvoeren én de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie absorberen. Daardoor heeft een robuust team het vermogen om onder alle omstandigheden zijn doelen te bereiken.

In dit boek legt Daniël E. Brouwer op een begrijpelijke manier uit wat een robuust team is en hoe je de robuustheid van je team kunt bepalen en verbeteren. Het boek behandelt achtereenvolgens de onderliggende theorie, een praktisch stappenplan, een simpel canvas om de huidige situatie van je team te visualiseren en talloze adviezen voor verbetering. Dit boek is bedoeld voor iedereen die leidinggeeft aan een of meer teams, zoals managers, teamleiders, directieleden of ondernemers. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent – een team is een team en deze methode is universeel toepasbaar.

Dit boek biedt een oplossing om robuustheid meet- en tastbaar te maken, maar heeft ook voordelen voor de zachte kant van het functioneren van teams. De rollen, processen en dynamiek binnen het team worden voor iedereen plots veel beter zichtbaar, waardoor de transformatie naar een robuust team vaak soepel verloopt. Deze aanpak legt dus het fundament om het team op alle fronten te verbeteren.

Robuustheid is geen eenmalige succesformule, maar een voortdurend proces. Het is een andere kijk op het functioneren van teams die je motiveert en de middelen geeft om tot actie over te gaan en de teamprestaties continu te verbeteren.

Specificaties

ISBN13:9789492790385
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:NUBIZ
Druk:1
Verschijningsdatum:15-6-2023
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Daniël E. Brouwer

Daniël E. Brouwer is expert op het gebied van functioneel beheer en Lean Six Sigma Master Black Belt. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring met functioneel-beheerteams verbindt hij moeiteloos theorie met praktijk en proces met techniek zonder de mens uit het oog te verliezen. Als interim adviseur helpt hij uiteenlopende organisaties met het verbeteren van hun functioneel-beheerafdeling. Daniël is oprichter van de Vakopleiding Functioneel Beheer en auteur van de boeken 'Hét handboek voor de functioneel beheerder' en 'Het procesboek voor de functioneel beheerder'. Hij stond aan de wieg van het nieuwe EXIN-examen Functioneel Beheer Specialist (FBS). Daarnaast schrijft hij artikelen en spreekt hij regelmatig op evenementen over het vakgebied.

Andere boeken door Daniël E. Brouwer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het robuuste team