Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Ondernemershout bestaat niet

Ondernemershout bestaat niet rekent af met de mythe dat je als ondernemer geboren moet worden om succesvol te kunnen zijn met je bedrijf. In haar preview vertelt Linda Spaanbroek wat u van het boek mag verwachten.

Linda Spaanbroek | 2 september 2016 | 3-4 minuten leestijd

Waarom bestaan veel ondernemingen na vijf jaar niet meer? De (vaak) lage omzetten wegen niet op tegen de vele uren die ondernemers in hun bedrijf steken. Zelfs als het goed gaat, als er wel een gestage klantenstroom is, blijft de stress aanhouden. En iedereen denkt dat dit aan hem- of haarzelf ligt en kan bijna niet geloven dat het makkelijker kan. In dit boek leer je wat ondernemen veel moeitelozer maakt dan je nu denkt dat mogelijk is.

Ondernemen als zelfstandig professional kan moeilijk zijn

Herken je dat je onderneemt op gevoel en op wat je hoort van je collega-ondernemers en dat dit maar matig werkt? Je probeert eens deze tip, volgt dat advies op en nog steeds kun je jezelf niet onderscheiden van je collega’s. En in slappe tijden ben je vaak zo in paniek dat je van gekkigheid niet weet wat je moet doen om aan klanten te komen. Je bent niet de enige. Onnodig veel zelfstandige professionals denken regelmatig dat zij de kwaliteiten, het karakter, de inzet of de zelfdiscipline missen die ‘echte’ ondernemers hebben.

Ondernemershout?!

Ken je het gevoel dat je niet uit het juiste hout gesneden bent om een goede ondernemer te zijn? Neem van mij aan: Ondernemershout bestaat niet. Iedereen kan ondernemer zijn of worden. Alleen maken jij, ik en heel veel anderen de fout om het allemaal zelf te willen verzinnen. En zitten we onszelf vervolgens enorm in de weg met gedachten over dat het eigenlijk anders zou moeten zijn dan het is. Bullshit dus, dat ‘ik ben niet uit het goede ondernemershout gesneden’. Er is geen ondernemershout. Er zijn ondernemers van vlees en bloed. Hetzelfde vlees en bloed waar jij uit bestaat. Je hebt alleen even de spelregels nodig die anderen gelukkig al voor je hebben uitgevonden! Die spelregels vind je allemaal in dit boek.

Lekker verdienen zonder stress

Ook voor mij is ondernemerschap lang omgeven geweest met het gevoel van zwaar, moeilijk en enorm intensief. Wat er veranderd is? Ik heb ontdekt dat ondernemen makkelijk kan. Dat je lekker kunt verdienen als zelfstandige professional zonder dat je enorme hoeveelheden stress moet tolereren. In dit boek deel ik alles wat ik in 10 jaar ondernemerschap heb geleerd. Zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden maar kunt leren van mijn successen en mijn uitglijders. Je leert de stappen die me hielpen om ZZP’er van het jaar te worden met tonnen omzet én de cruciale fout waardoor stress me fataal leek te worden.

Dit is een klein deel van wat dit boek je biedt:

- Hoe internetmarketing werkt als een vaatwasser - terwijl jij nog de handafwas doet.

- De vijf eenvoudige stappen waarmee je als zelfstandige professional meer omzet haalt, toepasbaar op jouw bedrijf. Met actieplannen om elke stap makkelijk te implementeren.

- De makkelijke maar onbekende formule waarmee je exact bepaalt wat een onweerstaanbaar aanbod voor je klanten is. Zodat je meer verkoopt.

- 15 Ploeter-Alerts die je helpen de kostbare en energieverslindende valkuilen te vermijden waar de meeste andere zelfstandig ondernemers wél intrappen.

- De vijf beste manieren om klanten ‘ja’ te laten zeggen zonder dat jij je als een verkoper hoeft op te stellen.

- Het geheime ingrediënt dat het verschil maakt tussen bikkelen en floreren.

- Hoe je de ontwikkeling van je bedrijf bewust versnelt of juist ongemerkt vertraagd.

Aartjan van Erkel, auteur van Maak ze gek!, de nummer 1 van de Managementboek bestseller Top 100, zegt over dit boek: ‘Eindelijk! Linda Spaanbroek onthult de geheimen van succesvol ondernemen. Een marketingbijbeltje door de beste businesscoach voor dienstverleners van Nederland. Ontdek in één klap alles wat je nodig hebt voor je internetmarketing. Kost dat? Paar tientjes? Idioot veel waar voor je geld. Bestellen.’

Linda Spaanbroek is (internet)marketingcoach. Zij was 'ZZP Onderneemster van het jaar' en inspireert duizenden ondernemers via Twitter, YouTube en haar wekelijkse MarketingTips. Ze is de auteur van Ondernemershout bestaat niet.

Over Linda Spaanbroek
Linda Spaanbroek is (internet)marketingcoach. Zij was 'ZZP Onderneemster van het jaar' en inspireert duizenden ondernemers via Twitter, YouTube en haar wekelijkse MarketingTips.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden