Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

The game of unwritten rules

A light-hearted approach to changing persistent team patterns

Spel (h) Engels 2019 9789082727739
Verkooppositie 4039Hoogste positie: 655
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

This game will help you and your team(s) gain insight into the collaboration within the team, discuss current patterns of interaction and introduce change where necessary.

Interaction patterns have tremendous influence on team development and results. When, for example, the pattern is repeatedly having to revisit already agreed upon decisions, this will significantly influence the team’s output. Not to mention the wasted energy and frustration. It’s patterns like this that are reflected in the unwritten rules.

Some of these unwritten rules contribute to the success of the team, while others can have a more negative impact.

This game helps to:
- Discuss sensitive team subjects in a light-hearted way
- Shift the problem faced by a few, to a problem faced by the whole team
- Underline the urgency to change some of the team patterns
- Recognise and discuss unwritten rules in daily practice

This card deck is based on the book Unwritten Rules (‘Ongeschreven Regels’ in Dutch).

Specificaties

ISBN13:9789082727739
Taal:Engels
Bindwijze:spel (H)
Uitgever:Firijn
Druk:1
Verschijningsdatum:7-11-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Léonie van Rijn

Léonie van Rijn (links) is psycholoog en teamcoach. Samen met Annemieke Figee (rechts) is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te maken en houden. Zij coachen teams met , op het oog, simpele interventies die grote impact hebben. Ze begeleiden organisaties bij cultuurverandering. Hierbij maken ze gebruik van hun een eigen methodiek om hardnekkige patronen in teams te veranderen. De ongeschreven regels van het team spelen hierin een grote rol. Managers en (team)coaches die met de methodiek willen werken kunnen een training of coachtraject bij Firijn volgen. Kenmerkend voor Léonie zijn haar oprechtheid, rust en resultaatgerichtheid. Met humor en compassie legt ze patronen in teams bloot. Hier stopt ze echter niet. Ze pakt door tot er resultaten geboekt zijn.

Andere boeken door Léonie van Rijn

Over Annemieke Figee

Annemieke Figee (rechts) is psycholoog en teamcoach. Samen met Léonie van Rijn (links) is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te houden. Zij coachen teams met relatief simpele interventies die grote impact hebben. Ze begeleiden organisaties bij cultuurverandering. Ze hebben ze een eigen methodiek ontwikkeld om hardnekkige patronen in teams te veranderen, waarin de ongeschreven regels van het team een grote rol spelen. Ze trainen en coachen ook managers en teamcoaches in hun methodiek. Kenmerkend voor Annemieke zijn haar scherpe analyses en resultaatgerichtheid. Vanuit zachtheid houdt ze teams stevige spiegels voor en leert hen hoe ze die zélf kunnen doorbreken.

Andere boeken door Annemieke Figee

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The game of unwritten rules