Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De vloer op

De tien principes om het beste uit je mensen te halen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789461263995
Voormalig top 100Totaal 77 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Wil je invloed hebben op het gedrag en de prestaties van je medewerkers? Dan moet jij als leider de vloer op. Want alleen daar waar ze werken, kun je je medewerkers helpen om hun doelen te bereiken.

De vloer op is een van de tien onmisbare principes om je mensen gegarandeerd en meetbaar in beweging te krijgen. Dat deze principes werken, is geen toeval, ze zijn gebaseerd op gedragswetenschap en bewezen in de praktijk. De auteurs hebben jarenlange ervaring met het trainen en coachen van leidinggevenden op basis van de tien principes. Ze zien hoe leidinggevenden al na enkele maanden succes hebben met hun aanpak.

Dit boek is anders dan andere leiderschapsboeken. De auteurs beschrijven hun aanpak voor het in beweging krijgen van medewerkers op zo'n manier dat er intrinsieke motivatie voor het leveren van prestaties ontstaat.

Ward Grootens en Dennis Siliacus begeleiden elke dag managers op de vloer. Ze zien het als hun missie om Nederlandse managers deze essenties van peoplemanagement bij te brengen.
'Dit boek is zo geschreven dat je vanzelf zin krijgt om het te gaan toepassen. En terwijl je het toepast, merk je dat het ook werkt.' - Dr. Marius Rietdijk, de Complimentenprofessor, ADRIBA, VU Amsterdam

Specificaties

ISBN13:9789461263995
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:206
Druk:1
Verschijningsdatum:10-7-2020
ISSN:

Lezersrecensies

4.9 van de 5
12 stemmen
11
1
0
0
0

Over Ward Grootens

Ward Grootens werkt sinds 2008 als zelfstandig trainer en OTO-adviseur in diverse veiligheidsregio's voor brandweer, GHOR, ambulancedienst, meldkamer, bevolkingszorg, politie en ziekenhuizen. In zijn trainingen over waarnemen en feedback geven combineert hij zijn praktijkervaring als waarnemer met zijn achtergrond in Human Performance Technology en Neuro Linguistisch Programmeren.

Andere boeken door Ward Grootens

Over Dennis Siliacus

Dennis Siliacus ontwikkelt managers, MT's en organisaties in hoe zij meetbaar het beste uit hun mensen halen, door ze op een zinvolle, aantrekkelijke én resultaatgerichte manier te laten werken. Zijn specialisme is performance management en gedragsmanagement. Hij helpt managers (weer) de vloer op te gaan om daar waar het werk gebeurt gedrag en prestaties te beïnvloeden.

Andere boeken door Dennis Siliacus

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding door Marius Rietdijk
Inleiding op de tien principes

1 Start with why
2 Own your rank
3 Connect
4 Business is behavior
5 Go to Gemba
6 Watch the game
7 Walk a mile in their shoes
8 Different strokes for different folks
9 Shape performance
10 Keep focus

Nawoord
Complimenten en bedankt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De vloer op